Malka2929
2 months agoSeasoned Newcomer
Problem w grze
Ma ktoś problem z tym że obcy simowie wchodzą na parcele wywalają śmieci wchodzą też do domu i robią co chcą mam tak po aktualizacji 4 listopada
Hej Malka2929
Po ostatniej aktualizacji faktycznie pojawiło się więcej zgłoszeń, że obcy simowie zaczęli zachowywać się dziwnie – wchodzą na parcele bez zaproszenia, śmiecą, korzystają z rzeczy w domu albo „zawieszają się” w interakcjach. To nie jest zamierzone zachowanie i nie tylko u Ciebie tak się dzieje.
Możesz spróbować kilku szybkich kroków, które najczęściej pomagają:
Podpinam się pod most, z tym że, do mojego domu wchodzą papparazzi, do środka (wcześniej stali przed domem). Wyciągają sobie rzeczy z lodówki i zaczynają gotować, po czym zostawiają rozpoczęte danie (np. w formie deski do krojenia) i stoją, dopóki ich nie przekupię, albo nie rozpocznę bójki, żeby się ich pozbyć.
Opisane powyżej kroki od EA_Kalina nie pomogły.
Nie mam żadnych modów. Kolejcja prawie pełna (oprócz 2 ostatnich KIT-ów). TS4 na PC, platforma EAApp.
Ja nie mam modów też mi nic nie pomogło musiałam zrobić ogrodzenie bo już po kilku mi wchodziło na raz i miałam już z nimi minusy a się nawet nie przedstawiałam coś jest nie tak też z licealnymi latami nie ma balu wcale.W życiu i śmierci nie chce mi też droga duszy przesunąć się do przodu 3 tygodnie grania i nie wbiło mi poziomu długa droga tak jakby stanęło w miejscu