Forum Discussion

8ci5kb29y1xk's avatar
8ci5kb29y1xk
Newcomer
3 months ago

Problem z grą

Po stworzeniu nowej rodziny chcę kupić jej dom, więc wchodzę do świata, w którym ma zamieszkać, klikam na dom (dodam, że wybieram taki, na który mnie stać), już się ładuje jakby był kupiony itp. i nagle error, a po ponownemu kliknięciu w ten sam dom nie mogę wprowadzić tam mojej rodziny, ponieważ ktoś już tam mieszka. Dodam, że kilkakrotkie odinstalowywałem i zainstalowywałem grę na nowo, a błąd cały czas się powtarza mimo aktualizacji. Proszę o pomoc, bo nie da rady grać.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Kod błędu 102:502fc384:67bb7277 jest zwykle związany z nieaktualnymi modami lub uszkodzonymi obiektami w grze (np. inteligentny głośnik Lin-Z). Dlatego zacznij od zaleceń, które podaje danuta720​ w swoim poradniku 

Jeśli błąd pojawił się po dodaniu konkretnego przedmiotu (np. Lin-Z), usuń go z domu i zapisz grę ponownie. Następnie wyłącz grę i NAPRAW ją z poziomu EA app. Upewnij się, że gra i wszystkie mody są w najnowszej wersji.

Po wykonaniu tych kroków większość graczy zgłasza, że błąd 102 znika i gra wczytuje się poprawnie.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 44 minutes ago
7,529 Posts