Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago

Problem z obrazami/teksturami The Sims 4

Witam, mam taki problem z simsami, że po włączeniu gry na ekranie są kolorowe paski przez całą długość monitoru (załączam zdjęcie). Czy jest to może błąd gry czy mojego komputera? Ponowna instalacja nie przyniosła żadnego efektu, próbowałam zmieniać różne ustawienia graficzne.

2 Replies

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    8 years ago

@loloxd33 Hej!

W Twoim przypadku radzę aktualizację sterowników do Twojej karty graficznej,  gdyż większość problemów z błędnie wyświetlanym obrazem (cienie, dziwne kolory w grze), rozwiązuje właśnie taka aktualizacja  - jak to zrobić i gdzie je pobrać znajdziesz w naszej INSTRUKCJI

Jeśli problem pojawił się po wgraniu modyfikacji, tzw. modów spróbuj je wyłączyć - instrukcja jak to zrobić - INSTRUKCJA 

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Witam mam problem z simsami, a mianowicie po uruchomieniu na ekranie pojawiają mi się kolorowe paski (załączam zdjęcie). I teraz pytanie czy jest to błąd gry czy może mojego komputera?

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 days ago
7,582 Posts