Problem z ponowną instalacją The Sims 4 z płyty
Witam serdecznie
Ostatnio naszła mnie ochota na ponowne zagranie w The Sims 4. Z półtora roku temu jednak odinstalowałam tą grę z mojego komputera, gdyż nie była mi już potrzebna. Na moim koncie Origin pozostała informacja że Simsy nadal są przypisane do mojego profilu. Dzisiaj zainstalowałam z powrotem Origina i zalogowałam się na stare konto, na którym na liście nadal było widoczne The Sims 4. Włożyłam płytę CD z grą i chcąc zainstalować Simsy z niej wyświetliła mi się wiadomość, że posiadam już Origin. Myślałam że w tym momencie gra zainstaluje się automatycznie jednak okno instalacji zamykało się a po ponownym włączeniu instalowania działo się zupełnie to samo. Weszłam na Origina lecz przy grze była tylko możliwość pobrania jej z internetu a nie zainstalowania z płyty. Zależy mi aby jej nie pobierać, ponieważ prędkość mojego internetu nie jest powalająca i musiałabym czekać chyba w nieskończoność aż się pobiorą. Próbowałam wpisać jeszcze raz kod aktywacyjny gry jednak wyświetla się że gra została już przypisana do konta co jest w zasadzie zrozumiałe. Zostawiam więc pytanie co mam zrobić aby ponownie zainstalować The Sims 4 z płyty, nie mam pojęcia czy coś źle robię, czy mam coś z komputerem, czy po prostu tak się nie da i można ściągnąć je tylko z internetu.