Forum Discussion

Marianna2005's avatar
Marianna2005
Rising Novice
8 months ago
Solved

Problem z zainstalowaniem dodatku do the Sims 4

Witam, kupiłam dodatek na G2A do The Sims 4 - Do Wynajęcia. Kod został wykorzystany oraz zaakceptowany,  natomiast nie pobiera się i nie mam opcji by go pobrać. Wchodziłam już w zarządzanie dodatkami...
  • danuta720's avatar
    danuta720
    7 months ago

Marianna2005​ 

"Zawartość w grze" jest to dodatkowa zawartość bonusowa przypisana do zakupionego dodatku, a  dostępna  w krótkim, premierowym okresie  i nie trzeba jej osobno instalować, gdyż automatycznie instaluje się w grze wraz z posiadanym dodatkiem. 

Jednak w przypadku zakupu gier na platformie sklepu G2A, problem jest złożony, gdyż sklep ten sprzedaje osobo dodatki i osobno klucze do zawartości bonusowej. W takiej sytuacji nie wiem co kupiłaś - dodatek, czy bonus (w G2A oba klucze mają takie same nazwy). Jeżeli jego cena była podejrzanie niska to sklep mógł sprzedać jedynie zawartość bonusową, chociaż nie powinien tego robić, gdyż klucze do tej zawartości były aktywne jedynie w okresie premierowym wydania dodatku i już wygasły. W takiej sytuacji najlepiej zwróć się do sklepu z zapytaniem o zakup klucza gry. 

Sprawdziłam ofertę sklepu i na zdjęciu poniżej widać, że sklep nadal sprzedaje osobno klucz do dodatku i osobno zawartość bonusową (która nie powinna być już aktywna).

Jeżeli zapłaciłaś  niższą cenę to oznacza, że kupiłaś tylko zawartość  bonusową.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 days ago
7,582 Posts