Forum Discussion
Hej 29ta
Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję. Jestem wolontariuszem i nie zawsze mam czas, żeby wejść na forum.
Niestety, jeżeli chodzi o niestandardową treść (obiekty CC oraz modyfikacje ze skryptami), nie ważne jest, jakiej rozgrywki one dotyczą, gdyż każdy z nich rzutuje na całą grę. Zatem, gdy jakiś mod/CC jest zepsute, to może zepsuć grę w dowolnym miejscu.
Przed chwilą weszłam do gry i zrobiłam zakupy, oraz ugotowałam jedzenie. Umieściłam to wszystko kolejno w wyposażeniu rodziny (tryb budowy), wyposażeniu Sima, oraz w lodowce, po czym zapisałam grę (według opcji zapisz jako) i wyszłam z niej. Po ponownym wejściu do gry nic nie zniknęło, ani z wyposażenia rodziny, ani z wyposażenia Sima, ani z lodówki.
Wynika z tego, ze niestety, w twojej grze znajdują się zepsute mody/CC i to one powodują błędy gry.
Polecam zapoznanie się ze wskazówkami zawartymi w poradniku: Poradnik : Jak się pozbyć błędów w grze i problemów z modami. | EA Forums - 11091536
Proszę także o każdorazowe dołączanie zdjęć do opisywanych problemów, gdyż to pozwoli na skuteczniejsze udzielenie pomocy.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 2 days ago
- 3 days ago