Forum Discussion

Re: Dodatek Witaj w Pracy

@willenberg75 

Niestety nie ma takiej możliwości. Abonament EA Play to comiesięczna subskrypcja. dopóki za nią płacisz, masz dostęp do gier i ich dodatków. Gdy przestaniesz płacić, dostęp zostanie zablokowany.

Natomiast raz zakupiona gra/dodatek staje się twoją własnością i dopóki EA będzie wspierała grę (a nawet i później), będziesz miał do niej dostęp.

Pozdrawiam.

3 Replies

• Zapytam w tym wątku, żeby nie tworzyć kolejnego. Mam abonament, opłacany regularnie, niestety nie działa zawartość dodatku. Nie mam żadnych akcesoriów dodatku, ale tylko na laptopie. Kiedy chciałam sprawdzić jak to działa na stacjonarnym okazało się, że tam ładuje się cała zawartość. O co może chodzić?

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago
    @MarO_Silvia

Na laptopie wyczyść cache Origin (EA ap)
    https://help.ea.com/pl-pl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/

Następnie napraw grę w sposób zależący od tego z jaką aplikacją masz zwiazane EA Play
    *Origin
    Idź na Origin- Moja biblioteka gier - prawym myszy na okładke TS4 - opcja Napraw. Musisz poczekać aż ta aplikacja sprawdzi wszytkie dodatki jakie posiadasz.
    *EA ap
    Kolekcja - Na okladce The Sims4 kliknij 3 kropki I wybierz opcje Weryfikuj pliki gry

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,140 PostsLatest Activity: 10 minutes ago