4 years ago
Re: Language problem Sims 4
Dobrý den, dneska jsem si na Originu koupila The Sims 4 v Originu jsem nastavila jazyk v češtině, ale stejně když spustím hru tak ji mám v angličtině. Tak bych se chtěla zeptat co mám udělat abych m...
Ahoj, přesně toto jsem udělala a stejně mám hru v angličtině, i když nastavím jiný jazyk pořád to mám v angličtině ☹️
Na Origin obowiązuje regionalizacja, a to oznacza, że Origin rozpoznaje region, w którym mieszkasz, lub kupiłaś gdzieś grę z oznaczeniem regionu angielskojęzycznego - gry zakupione poza terenem Polski/Czech, nie mają możliwości zmiany języka na polski, więcej znajdziesz w tym temacie:
https://answers.ea.com/t5/Gry-z-serii-Mass-Effect/Dostepne-wersje-jezykowe-w-MEA-regionalizacja/m-p/5937423/highlight/true#M135
Na Origin platí regionalizace, což znamená, že Origin rozpozná region, kde žijete, nebo jste si někde zakoupili hru s označením anglicky mluvícího regionu - hry zakoupené mimo Polsko/Českou republiku nelze změnit na polské, najdete více v tomto tématu:
https://answers.ea.com/t5/Gry-z-serii-Mass-Effect/Dostepne-wersje-jezykowe-w-MEA-regionalizacja/m-p/5937423/highlight/true#M135
Pozdravy
Hru na Originu jsem koupila v České republice a i hru s Českou verzí jinak by se mi tam prý Český ani Polský jazyk nezobrazoval
Hej @lencapa
Czy wcześniej na Twoim koncie znajdowała się angielska wersja gry? Jeśli tak upewnij się podczas instalacji, że korzystasz z właściwej okładki (tej nowo kupionej) do instalacji gry. Jeżeli masz pewność, że podczas instalacji została wybrana właściwa okładka, a we właściwościach wybrany jest język czeski, to kliknij prawym przyciskiem gry i wybierz "Napraw". Możliwe, że tę czynność trzeba będzie powtórzyć, aby gra pobrała właściwe pliki językowe.
Účet je založen nově, byl založen stejný den, kdy jsem koupila hru a opravit jsem taky už několikrát klikala a nic ☹️
Hru na Originu jsem koupila v Ceské republice a i hru s Ceskou verzí jinak by se mi tam prý Ceský ani Polský jazyk nezobrazoval