MutkaAlanka3 years agoRe: Nie działający kod na awans@EA_Kuba udało się po naprawieniu gry i już działa 🙂 dziękuję za pomoc
1 ReplyReplies sorted by OldestEA_KubaCommunity Manager to MutkaAlanka3 years agoDzięki za informację @MutkaAlanka 🙂
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 45 minutes ago7,710 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 45 minutes ago7,710 Posts
Recent Discussionsbrak dodatku do pobrania Niedawno kupiłam w Empiku nową grę dodatek do The Sims 4 Życie i śmierć. Po dodaniu kodu z pudełka nie nastąpiło pobranie gry.... nie widnieje ona też w zarządzaj dodatkami.... próbowałam już wszystk...Dezaktywowany dodatek Hej, może też macie ten problem. Kupiłam dzisiaj dodatek Dochodowe Hobby. Niestety nie ma go fizycznie w grze. Jest zainstalowany, a na rynku pokazuje się jako dezaktywowany. Nic nie pomaga, próbował...Nie działa mi dodatek Królewskie dziedzictwo 2 dni temu kupiłam dodatek królewskie dziedzictwo, działał mi normalnie nawet po aktualizacji, wczoraj i dzisiaj już mi magicznie nie działa, pokazuje jakbym nie miała go zainstalowane a mam. jak to ...Błąd wyświetlania - Sznur lampek "Poziomy" z Dochodowe hobby Hej, w pokoju, w piwnicy (poziom -1) mam pod sufitem umieszczone lampki z Dochodowego hobby (bez kodu bb.moveobjects on i bez użycia klawisza ALT, tzn. tak jak gra pozwala je umieścić sama),...Niewidoczny dodatek w grze Hej, mam problem z dodatkiem Czar Natury, mimo że jest zainstalowany po wejściu do gry gra go nie widzi. Próbowałam już usunąć cache, restartować komputer, odinstalować i zainstalować ponownie dodate...