Forum Discussion
4 Replies
- kreatora3 years agoHero (Retired)
@Sheilaaa99
Nie pozostaje ci nic innego jak skontaktowanie sie z polskim doradcą EA , bo wygląda na to ze coś poszlo nie tak z twoim kontem na EA ap.
Chyba ze masz Tradydyjną wersje gry. i komputer z 32 bitowym systemem wtedy jej na EA ap nie bedzie
Takze nie bedziesz miala opcjii aby otrzy,mać tą kolekcje bo ona choc darmowa dodawana jest do kont posiadaczy normalnej wersji gry.
Idź do folderu The Sims 4 w Dokumenty /Electronic Arts i kliknij w nim plik tekstowy GameVersion i zobacz jaki tam masz numer
Jesli masz normalna wersje gry a jestes na PC system Windows, a nie na Macu to powinnaś miec tam numer 1.92.145.1030. - danuta7203 years agoHero+
Hej @Sheilaaa99
W obecnej chwili nie ma takiej możliwości, żeby EA App instalowało się automatycznie. Musiałaś w coś kliknąć.
W tej sytuacji możesz spróbować trzech opcji:
1. Włączenia aplikacji EA App jako administrator (>klikasz prawym przyciskiem myszki na ikonę EA App i wybierasz opcję "Uruchom jako administrator").
jak to nie pomoże to:
2. Odinstaluj EA App.
3. Skontaktować się z doradcą EA
Platforma Origin nadal jest aktualna, więc nadal możesz grać tylko za pośrednictwem Origin. Wtedy też gra powinna wrócić do poprzedniego stanu, a także powinnaś mieć możliwość pobrania "Oazy Spokoju".
Pamiętaj jednak, że każdą aplikację EA, oraz grę powinno się zawsze uruchamiać jako administrator.
Tu masz tematy, gdzie gracze zgłaszają ten problem:
i
Niestety tematy są w języku angielskim, więc gdybyś chciała tam zgłosić swoją sprawę, to także w tym języku.
Pozdrawiam.
@kreatoraTak, mam tą wersję 1.92.145.1030
Odinstalowałam EA app i odłączyłam steam od konta bo myślałam że może w tym jest problem ale nadal nie mam gry na EA app. Po ponownym zainstalowaniu EA app automatycznie usunęło mi z komputera Origina i Teraz mam aplikację bez gry mimo tego że jak odpalam TS4 przez administratora odpala mi samoistnie EA app, gra nie działa, także chyba faktycznie muszę zadzwonić. Bo to już kwestia tego że jak origin zniknie to czy będę miała dostęp do gry- danuta7203 years agoHero+
Nie jesteś jedyną osobą, która ma ten problem. Dlatego wkleiłam Ci wyżej linki do dwóch ważnych tematów na angielskim forum, gdzie gracze The Sims 4 zgłaszają dokładnie te same problemy.
Dlatego też poradziłam ci wyżej, żebyś na razie całkowicie odinstalowała aplikację EA App i korzystała tylko z Origin.
Origin powinien działać jeszcze przez jakiś czas - prawdopodobnie do końca roku. I myślę, że do tej pory EA upora się z błędami w EA App.
Gdy EA App całkowicie zastąpi Origin, na pewno dostaniesz powiadomienie. 🙂
Sama na razie nie przechodzę na EA App, korzystam z gry na Origin i nie mam żadnych problemów.
Pozdrawiam 🙂