Forum Discussion

Re: Problem z uruchomieniem the sims 4

mam inne zakończenie więc raczej nie mam wersji tradycyjnej , nie mogłam znaleźć żadnego moda utworzonego po ostatniej aktualizacji jeśli chodzi o ciuchy czy tego typu cc , zaktualizowałam slice of life więc wiem że przynajmniej te ze skryptami działają, a jeśli chodzi o casa (mody) to co poniektóre pobrane przed aktualizacją ale w 2022 działają a niektóre nie i żeby uruchomić grę  po włożeniu i sprawdzeniu nie działających modów,to muszę robić tom całą  formułkę z usuwaniem z folderu the sims 4 cache a potem napraw od nowa bo pomimo tego że gra się nie otwiera, jest czytana jako otwarta i nic nie mogę zrobić.Jest możliwość że aktualizacja popsuła co poniektóre mody?W sensie wiem że przez dodanie scenariuszy i tych zmian w sąsiedztwie takie mody jak slice of life raczej bez aktualizacji do obecnej wersji nie zadziałają ale ja mam problem ze zwykłymi cc bez skryptów…

2 Replies

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,316 PostsLatest Activity: 5 hours ago