kreatora
3 years agoHero (Retired)
Re: Sims 4 Ranczo - błąd pobrania
@8853237b034d1aae
Niestety można to pobrać (tak było w moi wypadku) jedynie przez Origin i przy dokładnym wypełnieniu punktów mojej instrukcji.
1. Otwieramy aplikacje EA i zaznaczamy "pobierz" na tym dodatku. Oczywiście opcja pobierz wyszarza się i nic się nie dzieje.
2.Wylogowujemy się z EA aplikacji.
3. Wyszukujemy w necie (nie od EA!) aplikacje Origin i pobieramy ją na komputer
4. Uruchomiamy Origin i logujemy się do Origin tak jak logowaliśmy się do EA app
Uwaga!
5. Po zalogowaniu sie do Origin. Nie klikamy w tej aplikacji absolutnie NICZEGO! - w tym zadnej informacji - dosłownie NIE ROBIMY NIC! tylko czekamy i obserwujemy lewy dolny róg otwartego okna Origin.
Po chwili pojawi sie tam zielona kreska - pobiera sie dodatek Rancho
6. Odczekujemy az pobieranie się zakończy i zamykamy okno Origin
7. Następnie należy odinstalować Origin z komputera opcją Odinstaluj programu Windowsa. Zdarza sie ze trzeba odczekać chwile zanim to zacznie się dziać.
8. Teraz logujemy sie na EA app i mozemy sprawdzić, ze dodatek sie pobrał.
U mnie zadziałało.
Niestety można to pobrać (tak było w moi wypadku) jedynie przez Origin i przy dokładnym wypełnieniu punktów mojej instrukcji.
1. Otwieramy aplikacje EA i zaznaczamy "pobierz" na tym dodatku. Oczywiście opcja pobierz wyszarza się i nic się nie dzieje.
2.Wylogowujemy się z EA aplikacji.
3. Wyszukujemy w necie (nie od EA!) aplikacje Origin i pobieramy ją na komputer
4. Uruchomiamy Origin i logujemy się do Origin tak jak logowaliśmy się do EA app
Uwaga!
5. Po zalogowaniu sie do Origin. Nie klikamy w tej aplikacji absolutnie NICZEGO! - w tym zadnej informacji - dosłownie NIE ROBIMY NIC! tylko czekamy i obserwujemy lewy dolny róg otwartego okna Origin.
Po chwili pojawi sie tam zielona kreska - pobiera sie dodatek Rancho
6. Odczekujemy az pobieranie się zakończy i zamykamy okno Origin
7. Następnie należy odinstalować Origin z komputera opcją Odinstaluj programu Windowsa. Zdarza sie ze trzeba odczekać chwile zanim to zacznie się dziać.
8. Teraz logujemy sie na EA app i mozemy sprawdzić, ze dodatek sie pobrał.
U mnie zadziałało.