@xJulkaqx
Przede wszystkim, EA nie popiera nieoficjalnych modyfikacji w grze, więc wszystkie modyfikacje stosujesz na własną rękę i ryzyko.
Gdy nie umiesz ich odróżniać, oraz używać to zazwyczaj kończy się zepsuciem gry.
Widzę też, że w grze masz niezły bałagan :
1. Gra The Sims 4 powinna znajdować się w katalogu Dokumenty, jest to podręczny folder rozgrywki (TS4), a nie katalog.
2. Nie napisałaś gdzie masz te "dokumenty":
- "WW", - To nie jest mod, ani obiekt CC, więc nie powinien znajdować się w folderze gry.
- "SerialGUID" dawno przestał być potrzebny, więc bez problemu możesz go także usunąć.
W tym temacie możesz przeczytać, do czego służy w folderze gry, każdy folder/plik: https://sims4.crinrict.com/eng/2014/09/user-files-explained/
Artykuł został napisany po angielsku, ale Google ma tłumacza, więc przetłumaczenie go nie powinno stanowić problemu.
Jedynie ten ostatni "wicke..." to mod, nie polecam jednak go stosować, ten mod często się psuje.
Przy okazji, na oficjalnym forum technicznym EA nie rozmawiamy o modach dla dorosłych.
Nadal masz w grze zepsute mody, moja porada nie zadziałała, bo myślę, że nie zastosowałaś wszystkich instrukcji, które podałam wyżej, lub nieuważnie je przeczytałaś.
Wyżej napisałam krok po kroku co trzeba zrobić, żeby odzyskać grę. Gdy w folderze Mods masz zepsute mody to myślę, że logiczne jest, żeby nie wkładać ich z powrotem do gry.
Przeczytaj raz jeszcze mój poradnik i zastosuj jego wszystkie kroki:
https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/Poradnik-Jak-sie-pozbyc-bledow-w-grze-i-problemow-z-modami/m-p/7197126#M1863
@Edit: Zapamiętaj, że po każdej aktualizacji gry trzeba sprawdzić mody oraz obiekty CC, gdyż wiele z nich zostało zepsute przez aktualizację gry.
Przy czym:
Każdy mod po aktualizacji gry jest zepsuty i bezwzględnie trzeba go usunąć z gry.
Mod "Wicke...", należy do tej grupy, zatem w tej chwili nadaje się tylko do kosza.
Jeżeli chodzi o folder gry, nie wiem co zrobiłaś, więc trudno doradzić, który teraz masz użyć.
Jeżeli jednak ze starej gry prawidłowo przeniosłaś pliki/foldery do nowego folderu gry (oprócz folderu Mods, którego nie możesz teraz używać, gdyż znajdują siew nim zepsute mody/CC) to możesz włączyć grę za pomocą nowego folderu gry, ale najpierw stary folder gry musi być nieaktywny, czyli do jego nazwy trzeba dopisać jakąś końcówkę, np. The Sims 4 - stara gra.
Pozdrawiam.