Forum Discussion
Może źle coś napisałam, ale ja chcę usunąć grę z launchera Epic, nie z EA. Mam kilkanaście dodatków na EA, konto ja Epic Games mam jeden dzień i chce usunąć grę stamtąd. Chce uruchamiać grę przez EA i nie mieć nigdy więcej nic wspólnego z Epic, które zepsuło moja grę. Czy jeśli odinstaluje całkowicie grę z komputera, usunę konto na Epic, rozłącze konta i zainstaluje grę ponownie przez EA to gra będzie działać poprawnie? Kontaktowałam się wczoraj z supportem Epic, czekam na odpowiedź. Myślałam, że może ktoś już przez to przechodził i ma rozwiązanie 🙂
@aojde
Problem nie jest w odinstalowaniu gry - usun recznie do kosza wszystkie gry Epic z folderu Epic games (Kliknij znaczek Windowsa w lewym dolnym rogu ekranu odszukaj na liscie System a dalej po kliknieciu w to odszukaj Moj komputer > dysk C.> Program Files > Epic Games)
Problem jest w usunieciu gier Epic z twojego konta EA i z Launchera Epic
Skontaktowalaś sie już z suportem Epic wiec musisz niestety czekać na odpowiedź
- 3 years ago
Dzięki za odpowiedź. Skontaktowałam się z nimi wczoraj wieczorem i czekam na odpowiedź. Spróbuję dzisiaj jeszcze raz tego samego co wczoraj plus waszych podpowiedzi, może się uda. Dzięki 🙂
- 3 years ago
Hej, mogłabyś dać znać jak rozwiązałaś problem, bo ja też chciałabym pozbyć się konta z launchera.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 9 hours ago
- 22 hours ago
- 2 days ago
- 2 days ago