The Sims 4 żyj odważnie - problem z usunięciem
Hej. Mam problem z uruchomieniem gry The Sims 4 po zainstalowaniu darmowych dodatków z epic games żyj odważnie. Zainstalowałam Launcher, wszystko zainstalowało się okej, ale gra na aplikacji EA z "w bibliotece" zamieniła się na "Edycja Standardowa na Epic" i straciłam obiekty z edycji specjalnej. Usunęłam konto na epic games, odłączyłam konta pomiedzy EA a Epic Games, odinstalowałam Launcher Epic i nie jestem w stanie uruchomić gry przez EA, pokazuje mi błąd, że nie mam zainstalowanego Launchera Epic. Zainstalowałam Launchera ponownie i próbuje usunąc grę z biblioteki, ale nie mam w ogóle opcji "odinstaluj" (szukam w dobrym miejscu, gra fizycznie w "trzech kropeczkach" nie ma opcji odinstaluj). Nie chcę instalować tych darmowych dodatków, chcę poprostu móc normalnie włączyć grę. Czy jedyną opcją jest całkowite usunięcie gry z komputera i zainstalowanie jej ponownie tylko przez aplikację EA? Mam sporo dodatków i nie chciałabym ich stracić, ale też musieć ich wszystkich ponownie instalować. Czy jestem w stanie jakkolwiek to naprawić, czy chcąc pobrać darmowe dodatki zepsułam sobie całkowicie grę?