The Sims 4 Edycja Limitowana - znikła mi z konta EA app
UTRACIŁAM ZAKUPIONĄ w 2014 roku THE sims 4 Edycja Limitowana
Wiecie co EA app to oszuści ..... w 2014 roku dostałam pod choinkę The sims 4 edycja limitowana którą miałam przez te wszystkie lata aż do teraz gdy origin zmusił mnie do zainstalowania EA app - utraciłam wersje limitowaną gry a wersja standardowa ma błędy i jeśli się nawet uruchomi to wywala mnie do pulpitu. Jakim cudem straciłam kod gry ktury był przypisany do konta na origin (obecnie EA app) ponadto utraciłam wszystkie limitowane dodatki do wcześniejszych zakupu dodatków - były odblokowane w origin a Ea app mi je skasowało. I to tyczy całego EA App. Pisałam na czacie to facet kazał mi się skontaktować z sklepem zakupu - halo jak mam to zrobić skoro to był prezent z 2014 roku z wigilii a osoba która mi kupił dodatek dawno nie ma tego paragonu i nie pamięta gdzie kupił te grę. Jestem rozżalona postępkami EA chyba nagram film na you tube by powiedzieć co o nich myślę. Do dziś mam pudełko z gry i kod z gry - który EA usunęło mi z konta - tam pracują sami złodzieje. The sims medival terz straciłam wersje pudełkową i musiałam kupować od nowa mimo ze mam fakture. Natomiast Fifa23 nie działa - ciągle jakieś błędy. Jednym słowem jakiś wredny pracownik Ea popsuł mi całe konto Ea app. I EA App czat odmawiają pomocy ze mam się skontaktować z sklepem kupna jak mam to zrobić skoro ta podstawka limitowana edycja the sims 4 była kupiona jako prezent i starszy człowiek nie pamięta gdzie ja kupił. Poza tym mysle że skoro klucz był przypisany do konta i miesiąc temu jeszcze miałam te edycje na koncie to jest złodziejstwo i oszustwo EA ................ miał ktoś z nimi też taki problem? A Razem Raźniej kupione w RTV EURO AGD bonusu limitowanego nie odblokowało się na koncie EA app. Jednym słowem ktoś mi robi w EA na złość. Chyba jestem zmuszona spróbować wysłać sprawę do rzecznika praw klienta. Miał ktoś taki problem z EA kontem?