Forum Discussion

megi82's avatar
2 years ago

The Sims 4 Edycja Limitowana - znikła mi z konta EA app

UTRACIŁAM ZAKUPIONĄ w 2014 roku THE sims 4 Edycja Limitowana
Wiecie co EA app to oszuści ..... w 2014 roku dostałam pod choinkę The sims 4 edycja limitowana którą miałam przez te wszystkie lata aż do teraz gdy origin zmusił mnie do zainstalowania EA app - utraciłam wersje limitowaną gry a wersja standardowa ma błędy i jeśli się nawet uruchomi to wywala mnie do pulpitu. Jakim cudem straciłam kod gry ktury był przypisany do konta na origin (obecnie EA app) ponadto utraciłam wszystkie limitowane dodatki do wcześniejszych zakupu dodatków - były odblokowane w origin a Ea app mi je skasowało. I to tyczy całego EA App. Pisałam na czacie to facet kazał mi się skontaktować z sklepem zakupu - halo jak mam to zrobić skoro to był prezent z 2014 roku z wigilii a osoba która mi kupił dodatek dawno nie ma tego paragonu i nie pamięta gdzie kupił te grę. Jestem rozżalona postępkami EA chyba nagram film na you tube by powiedzieć co o nich myślę. Do dziś mam pudełko z gry i kod z gry - który EA usunęło mi z konta - tam pracują sami złodzieje. The sims medival terz straciłam wersje pudełkową i musiałam kupować od nowa mimo ze mam fakture. Natomiast Fifa23 nie działa - ciągle jakieś błędy. Jednym słowem jakiś wredny pracownik Ea popsuł mi całe konto Ea app. I EA App czat odmawiają pomocy ze mam się skontaktować z sklepem kupna jak mam to zrobić skoro ta podstawka limitowana edycja the sims 4 była kupiona jako prezent i starszy człowiek nie pamięta gdzie ja kupił. Poza tym mysle że skoro klucz był przypisany do konta i miesiąc temu jeszcze miałam te edycje na koncie to jest złodziejstwo i oszustwo EA ................ miał ktoś z nimi też taki problem? A Razem Raźniej kupione w RTV EURO AGD bonusu limitowanego nie odblokowało się na koncie EA app. Jednym słowem ktoś mi robi w EA na złość. Chyba jestem zmuszona spróbować wysłać sprawę do rzecznika praw klienta. Miał ktoś taki problem z EA kontem?

3 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    2 years ago

@megi82

Edycja limitowana - wyjasnienie tutaj
    https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/Utracilam-The-sims-4-Edycje-Limitowana-poprzez-EA-app-i/m-p/12410144#M19554

Braki dodatków na koncie
    Wyczyść cache EA - znajdz opcje tyutaj
    https://answers.ea.com/t5/Dyskusja-ogolna/WSZYSTKIE-USTAWIENIA-w-aplikacji-EA/td-p/12381338/jump-to/first-unread-message

Utracony bonus za ostatni dodatek
    RTV EURO AGD ukradła wszyskim graczom bonusy za kupno gry - reklamacja do nich i omijać ich sklep z daleka
    https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/Brak-Dodatkowej-Zawratosci-Razem-Razniej/m-p/12393975#

Wywalanie do pulpitu - prawdopodobnie nieaktualne mody w grze
    Wysuń cały folder The Sims 4 z Dokumentow na pulpit .
    Ścieżka do tego folderu w Win10
    Kliknij ikonkę Windowsa w lewym rogu ekranu z listy programów co się otworzą wybierz i kliknij > System > nastepnie wybierz: "Ten komputer" > dysk C > Użytkownicy > nazwa komputera albo twoje imię > Dokumenty > Electronic Arts > The Sims 4

Napraw gre
    EA ap otworz Biblioteka - kliknij trzy kropki na okładce gry- opcja Napraw

Włącz grę i jeśli sie otworzy zacznij nową grę byle jakim simem i sprawdź czy w iej jakies błedy masz te błędy
    - Jeśli błędy znikly wyjdź z gry i usuń z nowo powstałego folderu TS4 w Dokumentach nastepujące foldery: Saves i Tray.
    - Następnie skopiuj swój stary folder Saves z pulpitu i wklej go do tego nowego folderu gry.- Zrób to sam z folderem Tray - to twoja biblioteka - oraz jeśli masz w starym folderze na pulpicie taki plik TrayDeleteItems to przeklej go tez do nowego folderu gry.
    -. Jeśli miałaś jakieś mody nie dodawaj ich na razie do nowego folderu gry. Być może błąd ten wywołał jakiś nieaktualny mod czy CC . Będziesz na 100% potrzebowała ich nowych wersji już dostosowanych to ostatnich aktualizacji. .
    .Włącz grę i sprawdź czy błąd zniknął .w starym sejfie. Jednak jeśli miałaś jakieś obiekty CC w domach ( meble itp. ) to stary sejf mógł się zbugować

• megi82's avatar
    megi82
    2 years ago

nieprawda baru tiki nie mam utraciłam go po przejściu z origin przymusowym na EA app. Utraciłam także z Thev sims 4 wiejskiej sielanki "zajęty gnom" z licealnych lat "streamera" itd. Z gry mnie wyrzuca i wyskakują wiadomości o brakującej zawartości. Utraciłam także z The sims storę zakupione. Utraciłam także the sims średniowiecze mimo ze do dziś mam fakturę za jego kupno - musiałam ponownie kupić te gre. Teraz EA próbuje mnie zmusić do ponownego kupna podstawki The sims 4 by odzyskać możliwość grania stabilnego bez komunikatów o brakującej zawartości w The sims 4. W simsach mam ciągle znikającą zawartość - znikają mi nawet całe elementy z dodatków. Oszuści mają bałągan na banku danych - w nocy z 24 na 25 grudnia wpisałam kod The sims 4 edycji limitowanej a nie sim city 2000 co widnieje na koncie u mnie. Oszuści wyśle skan kodu itd do rzecznika praw klienta jeśli nie odzyskam utraconych gier - choćby z the sims średniowiecze mnie naciągali na ponowne kupno.....nie mogę grać wywala mnie do pulpitu.

Opcje zx naprawami gry wykonałam wszystkie dodatkowo nawet system przywróciłam parę razy w laptopie cały czas te same błędy na EA. Dla porównania na steam nigdy nic nie straciłam i gry śmigają bez zakłóceń 

• megi82's avatar
    megi82
    2 years ago
    @kreatora a modów nie posiadam od lat nie instaluje żadnych modów. I na origin nie miałam żadnych problemów a tu tracę zawartość i nie nie idzie tego naprawić - a EA jest podłe lekceważy nawet czat ..... jeśli to czyta ktoś z EA za 14 dni jak nie odzyskam zawartości sprawę oddam do rzecznika praw klijenta....bo w grę nawet się nie da grać bo znikają obiekty z gry.... modów nie posiadam. Na originie fakt był błąd bo wyświetlały mi się the sims 4 podwójnie osobno standardowa i limitowana a tu ewidetnie ktoś mi usunął z konta zakup z dnia 24.12.2014 r gry The sims 4 i znikła mi też cała gra the sims średniowiecze mimo ze mam fakturę i musiałam ja ponownie kupić. Ogólnie całe konto EA app jest nei grywalne. Na steamie mam mase gier i steam nie oszukuje klijenta tak jak EA i atm wszystko mi działa - szkoda ze nie znałam tej aplikacji przed kupnem the sims 4 bo nawet bym nie zakłądała konta na Ea

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 days ago
7,582 Posts