Forum Discussion

Lidia1318's avatar
5 years ago

the sims 4 nie mogę odinstalować gry

Witam. Od jakiegoś czasu mam problem z uruchomieniem gry the sims 4. Zminiłam zgodność na windows 8, a mam 10 i się w końcu uruchomiła. Natomiast problem z uruchominiem gry pojawiał się co jakiś czas. Naprawianie gry po pare razy poimagało. Niestety to trwa wieczność bo mam pełną kolekcję. Mój komputer spełnia zalecane wymagania do tej gry. Postanowiłam w końcu odinstalować grę i zainstalować spowrotem. Niestety nie da się ani przez origin ani przez panel sterowania. Wyskakuje okienko czy napewno chce usunąć gre, naciskam tak i nic. Już nie wiem co robić. Dlaczego tak się dzieje? Jak rozwiązać ten problem? Pomocy! Z góry dziekuję

2 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    5 years ago
    @Lidia1318

Otwórz folder Origin games w Plikach Programów (x86) i cały folder The Sims 4 usuń ręcznie do kosza.
    Sciezka do tego folderu;
    Kliknij znaczek Windowsa w lewym dolnym rogu ekranu odszukaj na liscie System a dalej po kliknieciu w to odszukaj Moj komputer , nastepnie > dysk C.> Pliki programów (x86) >Origin games

Dodatkowo idź do Dokumenty > Electronic Arts > The Sims 4
    Jesli chcesz zachować swoje sejfy i biblioteke przenieś z tego folderu The Sims4 na pulpit komputera nastepujace foldery: Saves i Tray a nastepnie usuń folder The Sims4 też do kosza.

Danych folderow czasem nie mozna usunąć ani odinstalować jesli nie masz uprawnień Administratora, wiec jesli znow przy usuwaniu folderu komputer ci te opcje zablokuje, to moze oznaczać ze takich uprawnien na tym komputerze nie masz,
  • Hej @Lidia1318

Jak tylko będziesz miała okazję wypróbować rozwiązanie zasugerowane przez @kreatora to daj nam znać czy rozwiązało ono Twój problem. Nie zapomnij skorzystać również z opcji "XP" i "Zaakceptuj jako rozwiązanie".  😉

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,324 PostsLatest Activity: 2 days ago