Forum Discussion

atu27's avatar
atu27
Seasoned Adventurer
2 months ago

the sims 4 zepsute

Po pierwsze NIE MAM MODÓW ANI CC!!!Piszę dużą literą,bo jak nie piszę na początku to większość nie czyta dalej i daje rady żebym mody wyrzuciła,a ja ich nie mam.Gdy kupiłam dodatek Przygoda Wzywa działał wręcz zaskakująco dobrze,ale od dwóch tygodni wypady nie działają,mimo ścisłego harmonogramu simy plączą się po parceli i non stop się zacinają,potem robią literkę T,znowu się plączą i zacinają.Pomyślałam że do aktualizacji poczekam z rozgrywką i pobuduję,ale też nie działa.Gra się zacina po minucie od wejścia na parcelę,nic nie można ustawić,stawiam np płot i on nie osiada tylko znika,chcę usunąć np kolumnę,podnoszę ją,wbijam opcję sprzedaj i nic,kolumna nadal stoi,z każdą chwilą gra jest coraz bardziej zepsuta.Gdy się zatnie,nie daje się z niej wyjść inaczej niż menadżerem zadań. Przedtem działo się tak na dużych parcelach,ale teraz już wszędzie. Relacje simów też są popsute, wszystkie moje małżeństwa i pary simowe, niezależnie od moich starań chcą rozwodu, i twierdzą że drugi sim zachowuje się podle,a jednocześnie z romantycznych stają się zamknięci, i nie chcą żadnych romantycznych zachowań, dzieje się tak nawet ze świeżo stworzonymi parami,którym ustawiłam związek na bardzo dobry.Simy natychmiast są na siebie złe,twierdzą że mogą zostać jedynie przyjaciółmi,a jednocześnie są nastawione na flirt z wszystkimi obcymi simami.Już pomijam to jak zbudowane są okrągłe ściany,tarasy i platformy i nie da się nic zapisać ani opublikować.Zrobiłam wielokrotnie opcję napraw grę, czyściłam wszystkie catche,mam aktualne oprogramowanie w grze i laptopie,zrobiłam reinstal,to nic nie pomogło.Gra z każdą chwilą działa coraz gorzej.Wydałam fortunę na tą grę,żeby mieć chwilę relaksu,a mam długie godziny stresu.

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 6 hours ago
7,527 Posts