4 years ago
the sims 4 zjawiska paranormalne
The Sims 4 zjawiska paranormalne nie działają normalnie - jak się wchodzi w karierę na zleceniu pasek zaliczania zadania nie działa - po usunięciu zjaw pasek nie idzie do przodu. Naciskałam napraw g...
TA OPCJA TERZ NIE DZIAŁA - TO WYGLĄDA TAK NA NOWYM ZAPISIE ZA PIERWSZYM RAZEM SIMKA ZALICZA ZADANIE A JAK IDZIE DRUGI RAZ PASEK ZADAŃ JÓŻ NIE POSTEPUJE - W KARIERACH WOLNEGO STRZELCA CIĄGLE JEST TEN BŁĄD. WSZYSTKO INNE NORMALNIE HODZI. ZEPSUTY DODATEK WYDALI ZAŁUJE ZE GO KUPIŁAM.... ZALERZAŁO MI NA FANTASY ALE CO MI PO NIM JAK TO NIE DZIAŁA. NIC NIE DAJE RADY NAWET CZYSTE STAWIANIE SYSTEMU W KOMPIE I INSTALACJA TEGO OD NOWA - BŁĄD JEST Z STRONY TWORCÓW - PODOBNIE JAK Z TĄ PRALKĄ ZEPSUTĄ JAKIS CZAS TEMU.
ZASTOSOWAŁAM WSZYSTKIE ROZWIĄZANIA - NIC TO NIE DAŁO TYLKO ZURZYŁĄM SOBIE NADAREMNO TRANSFER INTERNETOWY NA KOLEJNĄ INSTALACJE.................POPSUTE AKCESORIA I TYLE BO WSZYSTKO INNE HODZI NORMALNIE. WINA JEST Z STRONY TWÓRCY GRY SKORO NIC NIE POMOGŁO
A the sims 4 i origina mam na liście wyjątków w antywirusie. Z czy bez antywirusa nadal jest ten sam błąd - i mielenie naprawy zróbcie poprawna aktualizacje. Jestem zrażona przez tą akcje nic już nie kupie na origin nawet The Sims 5 sobie odpuszczę jak wyjdzie bo nie biorą na poważnie zgłoszeń od klientów ....bezsensu prosić rodziców o kupno czegoś tak zbugowanego