iymk6cdxf590Newcomer5 hours agoUsunięcie dodatkuMiałam kupiony dodatek psy i koty. Gdy sie zalogowałam po jakimś czasie okazuje sie że dodatek został mi usunięty.
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 5 hours ago7,796 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 5 hours ago7,796 Posts
Recent DiscussionsUsunięcie dodatku Miałam kupiony dodatek psy i koty. Gdy sie zalogowałam po jakimś czasie okazuje sie że dodatek został mi usunięty. Simka nie odczuwa zazdrości mimo romansu męża! Moja simka nie odczuwa "Zazdrości" mimo, że jej mąż zdradza ją na jej oczach! Czy u Was również występuje podobny błąd? Kod błędu 0xc0000005 (Naruszenie praw dostępu/pamięci) w pliku TS4_x64_fpb.exe. Po ostatniej majowej aktualizacji (HotFix) gra sama się wyłącza po jakiś 15-20 minutach grania. Nie pokazuje żadnych błędów, po prostu wychodzi do pulpitu. Naprawa gry nic nie dała. Odinstalowanie (w...Problem z dodatkami Witam, zacznę od tego, że ostatni raz na swoje konto ea wchodziłam jakoś w lutym, więc nie mam pojęcia co się działo od tego czasu co mogło to spowodować. Dzisiaj się zalogowałam tak jak zwykle, zakt...Mój sim nie może się zaprzyjaźnić Tak jak w tytule, już mam trzecią rozgrywkę, bo wcześniej aż mi się wydawało, że robię coś źle. Nie dowierzałam po prostu. Klikam przyjazne dymki jak "ożywiona rozmowa" czy "pochwal strój", i mimo po...