Forum Discussion

megi82's avatar
megi82
New Scout
3 years ago

Utraciłam The sims 4 Edycje Limitowaną - poprzez EA app i aktualizacje gry

Utraciłam The sims 4 Edycje Limitowaną - poprzez EA app i aktualizacje gry

Nawet przywrócenie systemu na PC laptopie nic tu nie dało

Posiadam Lenovo legion 5 z RTX 3060 Reyzen 7 Windows 11   wiec nie powinnam mieć problemu z grą a niestety go mam - a pisanie do EA app wiadomości nic nie daje macie gdzieś klienta - tak się nie robi - zaczynam mieć ochotę zgłosić to zajście do rzecznika praw klienta - bo wasi doradcy na czacie milczą (abhishek nie odpisuje na czacie)

a wiadomości wysłane na EA app zamykacie bez rozwiązania. 

Dopuki miałam origin wszystko działało utraciłam po przymusowym przejściu aplikacji origina na EA app. Niestety nie da się już  zainstalować origina by to naprawił.

Utraciłam edycje Limitowaną The sims 4 - zainstalowuje mi sie ciągle edycja tradycyjna i utraciłam całą zawartość limitowaną z dodatków - dodatki terz i na dodatek edycja tradycyjna się wyłącza i działa niestabilnie. Hce odzyskać edycje limitowaną The sims 4 zakupioną pare lat temu. Jak macie taki bałagan na kontach klijenta i klijent się z wami kontaktuje bo stracił gre to się nie milczy na czacie i na wiadomościach wysłanych do was - a wy milczycie. 

2 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago

@megi82

Z góry zastrzegam - nie jestem pracowikiem EA tylko graczem jak ty. Rozumiem twoją wściekłość ale nie ma co się łudzic ze Origin wróci.
    Zaczne od nieporozumienia z tak zwaną przez ciebie edycją tradycyjną
    . Edydcja Tradydyjna dla słabych komputerów nie działa wcale na EA ap . wiec jej nie masz - to tylko EA zmieniła nazewnictwo - juz nie wyroznia sie osobno Edycji Limitowanej i normalnej - wszystko jak leci to Edycja Standartowa.. Natomiast róznia sie one od startu bo do jednych tytułow  albo droszych albo zamawianeych w przedsprzedazy  są przywiazane bonusy a do drugich nie. Jesli klikniesz na okładke gry a potem na  Zarzadzaj dodatkami to odkryjesz ze wszystkie twoje bonusy za Edycje limitowaną , ba nawet bonusy czworkowy za dodatek Po zmroku z TS3  The Sims3 tam są - lacznie z giftami od EA typu pakiet swiateczny. i wszystkie one są zainstalowane juz w grze.
    Zresztą wejdź sobie w panel kupowania - kategoria bar i zobaczysz-  grawrantuje ci swoj bar Tiki,  a jesli gralaś w Trojke to lampki -  nagrody za dodatek Po Zmroku  i dalej Odjechany sprzet steamera za preorder Licealnych lat i tak dalej. Wszystko jest. w grze. Nikt cie nie okradł z tych nagród.

Oczywiscie EA ap ma swoje wady  - duuzo.. - ale Originu tez nie kochalismy bo pluł on błedami.
    Tu masz wszystkie ustawienia w EA ap szczególnie doceniam czyszczenie cache jednym klikniecie, co na Origin bylo żmudnym zabiegiem.
    https://answers.ea.com/t5/Dyskusja-ogolna/WSZYSTKIE-USTAWIENIA-w-aplikacji-EA/td-p/12381338/jump-to/first-unread-message

Jesli czegos w bibliotece nie masz, czegoś ci brakuje., to wybierz opcje Wyczysc cache i zrob to 

• megi82's avatar
    megi82
    New Scout
    3 years ago

Mylisz się bo nie mam żadnych tych limitowanych baru taki terz nie .   Po aktualizacji do Ea app nie mogę grać w grę wywala mnie z gry .... I wyskakują błędy o brakującej zawartości....opcją help przywruć aplikację Ea app nic nie naprawia. Utracilam terz zajęty gnom, i inne rzeczy ktòre były odblokowane w origin. Weszłam w historie kupna gier mają niezły bałagan niby sim city kupiłam wtedy a to nie prawda bo dokładnie w nocy z 24-25 grudnia 2014 roku dostałam pod choinkę the sims 4 edycja limitowana. A zawartość odblokowana na origin zajęty gnom, pakiet streamera, bar taki itd mi znikły. Ponadto Ea zmusiło mnie do ponownego kupna the sims średniowiecze bo terz mi usunęli z konta mimo że nadal mam fakturę z tej gry. Oszuści

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 18 hours ago
7,757 Posts