vjedkaSeasoned Newcomer2 months agoZnikające zdjęcia i obrazy. W mojej grze od prawie roku, po pewnym czasie zdjęcia i obrazy stają się tylko czarnym obrazem. Dzieje się tak na wszystkich zapisach.
EA_KalinaCommunity Manager2 months agoHej vjedka Zerknij proszę na ten wątek, w którym @danuta720 zebrała najważniejsze informacje dotyczące opisywanej przez Ciebie sytuacji.
EA_KubaCommunity Manager to EA_Kalina2 months agoDaj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem vjedka
EA_KubaCommunity Manager to EA_Kalina2 months agoDaj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem vjedka
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago7,624 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago7,624 Posts
Recent DiscussionsUaktualnienie Myślę, że fajnym pomysłem na aktualizację by było dodanie nowych ras psów i kotów. Najnowsze dodatki i kolekcje Dzień dobry, Od pewnego czasu w grze nie widzę najnowszych kolekcji, m.in. Ogród na stole i Nowoczesne zacisze. Przedmioty pokazują mi się w grze, ale nie są oznaczone znaczkiem kolekcji. Teraz ten ...Dodatek Mam taki problem ze w "wybor pakietow" w kolejnosci po dodatku "przygoda wzywa" powinien mi sie wyswietlac najnowszy dodatek. Nawet jesli go nie kupilam powinien się wyświetlać na blado (nie wiem jak...Nie działają savy Po aktualizacji z dnia 03.02.2026 nie działają mi stare savy, nie ważne czy gram z modami czy bez. Dzisiejsza aktualizacja (12.02.2026) która podobno miała to naprawić nie zrobiła tego. Zegar w grze się zamraża Hej, mam mały problem. Czas w grze zatrzymuje się o 1:59 (niedziela) i tak się stało trzy razy. Za każdym razem grę mroziło, czas niby leciał dalej, ale gra ani rusz. Próbowałam naprawić grę, usunęła...