Forum Discussion

Itia01's avatar
4 years ago

Brak zakupionych SimPoints

Dnia 13.10.2021r. zakupiłam 5000 punktów (za 132 zł) SimPoints w Origin. Wczoraj, wchodząc na konto, zauważyłam że tych punktów nie ma.
Kupując zestaw o nazwie: "Kompilacja „Męska Jaskinia”" w sklepie The Sims 3 Store brakowało mi ok. 50 SimPoints, więc zdecydowałam się na kupno 5000 SimPoints w efekcie czego pozostało ok. 4950 SimPoints na koncie. w środę wieczorem widziałam prawidłową kwotę a wczoraj, chcąc dokonać zakupu w Store zestawu "Mnóstwo Prania" (nie było pokazanej mojej kwoty na stronie) a przecież wiedziałam, że mogę sobie na niego pozwolić, zestaw "kupiłam" (kosztował 60 SimPoints po obniżce oraz sprawdzeniu "Uzupełnij Swój Zestaw!"), został dodany do Historii Zakupów, lecz gdy launcher się uruchomił nawet nie mogłam go pobrać.

W tej chwili powinnam mieć ok. 4900 SimPoints na koncie a nie mam zupełnie nic.

Pisałam już maile do EA a w odpowiedzi: "Bardzo mi przykro ale doradcy mogą pomóc z zakupami na samej platformie Origin. Niestety nie mamy dostępnych narządzi do wglądu w konta graczy na stronie thesims3.com."

Wysłałam nawet filmik prezentujący brak Simpoints oraz Historię Zakupów!

Proszę tylko o zwrot SimPoints.

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 1 day ago
1,447 Posts