Forum Discussion

Squirrelixx's avatar
Squirrelixx
Rising Newcomer
6 hours ago

The Sims 3 Store błędy

Witam. Nie mogę zainstalować większości dodatków z The Sims 3 Store. Strona jest wadliwa, znikał koszyk, a zakup pojedynczych dodatków bez kupna poprzez koszyk nie był możliwy. Wyskakiwał błąd. Podczas instalacji dodatków ze Store, w sekcji ,,pobrane'' w launcherze pokazuje komunikat ,,Instalacja nieudana: sprawdź czy gra wykorzystuje najnowsze aktualizacje oprogramowania i spróbuj ponownie''. Gra jest aktualną wersją 1.69.47.024017. Skoro Sim Points są dostępne na EA app oficjalnie, to znaczy, że dodatki nie powinny sprawiać problemów przy instalacji. Również mocno wprowadzają w błąd dodatki z miastami typu Roaring Heights czy Dolina Smoków. Jest napisane, że posiadam ten dodatek, a nie było możliwości instalacji. Dopiero poprzez niefunkcjonalną stronę Store, gdzie zapłaciłam za coś czego i tak nie mogę zainstalować.  Próbowałam już każdej możliwej metody i każda z nich zawiodła. Nie znalazłam nigdzie pomocy na forum, które rozwiązałoby mój problem. W końcu po wielokrotnym włączaniu gry i próbach nieudanych instalacji, otrzymałam komunikat, że ,,z gry korzysta obecnie zbyt wiele komputerów'', co całkowicie uniemożliwiło mi dostęp do gry. Zwracam się zatem do Państwa o pomoc. Z góry dziękuję.

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 6 hours ago
1,444 Posts