Forum Discussion
Nie mam jak spróbować ponownie, ponieważ przy próbie uruchomienia origin za każdym razem albo wymaga aktualizacji, albo ponownej instalacji i w obu przypadkach pojawia się kod błędu 20:403 i informacja że instalator nie działa należy spróbować ponownie. Próbowałam już 10 razy usuwając instalator i pobierając go ponownie z innej strony internetowej.
- Aschantka2 years agoSeasoned Veteran@wiewiora009 No właśnie to jest oczywiste, że Origin wymaga aktualizacji. Ale nie można mu na tę aktualizację pozwolić. I cała zabawa w tym, że mimo nie pozwolenia na aktualizację - on sam przeinstalowuje twoje gry w bibliotece. Tylko trzeba dokonać pewnych zmian na profilu w ustawieniach EA App - zaznaczyć by ci automatycznie pobierało gry. A potem wylogowac się z EA App (bez wylogowania z EA App i logowaniu się mimo tego do Origina) mogą wystąpić błędy. Po wgraniu Origina i zalogowaniu się takimi samymi danymi jak do EA App powinniśmy cierpliwie poczekać, aż (mimo tego komunikatu o konieczności aktualizacji) wszystko się pobierze i zweryfikuje. Potem trzeba Origin odinstalować i zalogować się ponownie do EA App.
- kreatora2 years agoHero (Retired)
Rozwiązaniem może być prośba o dodanie wersji 64 bity tych dodatków na czacie EA, (Czat mozesz uruchomić przez temat "Zwrot pieniędzy")
Dodatki z plytek moga byc w wersji 32 bitowej - (dlatego nie działają na apce 64 bitowej)
https://answers.ea.com/t5/Dyskusja-ogolna/Jak-skontaktowac-sie-z-doradca-EA/m-p/5877452
Jesli nie pomoze
Pobierz nowszą wersję Origin stąd:
https://programy.net.pl/program,origin.html
Jesli znów wygeneruje się ten kod bledu jaki podalas to wskazuje na to, ze id twojego komputera jest zablokowane na serwerze,
Jedyną szansą jest odłaczenie od zasilania na co najmniej 5 minut twojego modemu/routera i liczenie na to ze po ponownym wlączeniu internetu wygeneruje się nowe, inne id
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @wiewiora009
Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy.
- 2 years ago
@EA_Kuba Ja mam nadal ten sam problem co wiewiora. Nie moge pobrac 3 dodatków: Studenckie Zycie, Rajska Wyspa Skok w Przyszlosc. Prosze o pomoc.