Forum Discussion
8 years ago
Zniknęły mi dwa dodatki ("The sims 3: Uniwersytet simowy" oraz "The sims 3: Zwierzaki"), więc idąc za przedstawioną tu instrukcją napisałam od razu do G2A. Problem w tym, że oni żądają ode mnie dokładnie tego:
,,To sort this issue out, we'll need a little of your assistance. Please contact Origin support in order to find out what caused this issue, then please send us screenshots of the chat. The purchased key has to be visible in the conversation.
The screenshots should be full-screen and unedited. The provided data will only be used in the complaint resolution process and nowhere else. Providing accurate materials will help us a lot in resolving your issue asap."
Nawet po tym chciałam wprost napisać w jakiejś pomocy na help.ea.com na podany wyżej adres, lecz link w tym samym zdaniu przenosi mnie do artykułu, gdzie każą wypełnić jakiś formularz. Wszystko byłoby do zniesienia, gdyby nie to, że jedyny kontakt jaki mi EA oferuje to kontakt telefoniczny, z którego nie będę mogła pozyskać żadnych dowodów dla G2A.
,,To sort this issue out, we'll need a little of your assistance. Please contact Origin support in order to find out what caused this issue, then please send us screenshots of the chat. The purchased key has to be visible in the conversation.
The screenshots should be full-screen and unedited. The provided data will only be used in the complaint resolution process and nowhere else. Providing accurate materials will help us a lot in resolving your issue asap."
Nawet po tym chciałam wprost napisać w jakiejś pomocy na help.ea.com na podany wyżej adres, lecz link w tym samym zdaniu przenosi mnie do artykułu, gdzie każą wypełnić jakiś formularz. Wszystko byłoby do zniesienia, gdyby nie to, że jedyny kontakt jaki mi EA oferuje to kontakt telefoniczny, z którego nie będę mogła pozyskać żadnych dowodów dla G2A.
7 years ago
Cześć, wyjaśniło się coś? Mam ten sam problem z tymi dodatkami. Mam je na originie, pokazuje, że są zainstalowane a w grze ich nie ma.
- 7 years ago
@Honcia98Tak. Brawo dla EA tak w ogóle. Pomoc techniczna twierdzi że naruszyłem Warunki Korzystania z Usług. Tylko nie chcą powiedzieć co konkretnie. Ani nadal nie mogę ponownie zakupić brakujących 3 dodatków. Nie mam jednak zamiaru płacić 2 razy za to samo.... Jeden dostałem od sprzedawcy jako rekompensatę waszej kradzieży. Sprawa idzie do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumenta. Nigdy nic od EA już nie kupie. Ogólnie to nic nie chcą wyjaśnić konkretnie ani pomóc.
About The Sims Dyskusja o serii
Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,343 PostsLatest Activity: 9 hours ago
Recent Discussions
- 12 hours ago
- 2 days ago