komunikat: "Twoja podstawowa gra The Sims 3 jest niezgodna z aktualnym dodatkiem
Hej, zmieniłam komputer z Windowsa na Mac OS, pobrałam the Sims 3 wraz ze wszystkimi dodatkami i po próbie uruchomienia rozgrywki wyskakuje komunikat: "Twoja podstawowa gra The Sims 3 jest niezgodna z aktualnym dodatkiem do gry zaktualizuj grę w programie startu gry.". Otwiera mi się aplikacja ea ale nie ma nigdzie opcji zaktualizowania gry. Wersja gry ze strony startowej to 1.70. Na Windowsie wszystko było ok. Co więcej po reinstalizacji każdego dodatku osobno i próbie otworzenia gry tylko podstawowej bez zainstalowanych jeszcze dodatków wyskakuje ten sam komunikat. Co robić?
Chodzi o utworzenie nowego konta użytkownika na Mac'u. Po jego utworzeniu uruchomisz aplikację EA app i zalogujesz się kontem EA, na którym posiadasz The Sims 3 (nie ma potrzeby ponownego zakupu gry).
Czy możesz także napisać, w jaki sposób była kupiona gra - wersja cyfrowa ze sklepu Origin lub innego (podaj jakiego) czy też wersja pudełkowa.