Forum Discussion

Akilenge's avatar
6 years ago

nie ładujące się ubrania (sims 2)

Nie wiem jak to lepiej nazwać

1. Z ubraniami (i fryzurami), które doszły w dodatku "osiedlowe życie" mam taki problem jak na zdjęciu, zamiast ubrania czy fryzury z tego dodatku sim zostaje "owinięty" w takie białe coś z kodami. O ile ja bym mogła po prostu tych ubrań nie używać to widok innych simów w tym doprowadza mnie do białej gorączki

2. Gra "nie czyta" ubrań z dodatku "podróże", nie w taki sam sposób jak wyżej lecz mimo wyboru jakiegoś ubrania z "podróży" to simka ubiera zimowe ubranie a simowie płci męskiej garnitur

w obu przypadkach problem obowiązuje wszystkich simów a nie tylko tych stworzonych przeze mnie

Nie posiadam żadnych modów, dodatków z internetu, gra zainstalowana dzisiaj, przed odinstalowaniem też był taki problem ale niestety nie pamiętam czy coś było zmieniane w ustawieniach / laptopie przez co mogłoby się popsuć bo nie zawsze tak było

1 Reply

• Hej @Akilenge 

Napisałaś w niewłaściwym dziale. Myślę jednak, że trudno będzie Ci pomóc, nie znam nikogo, kto obecnie gra w The Sims 2.

Spróbuj naprawić grę na Origin, może to coś da.

Jeżeli nie, to skontaktuj się z doradcą EA, może on coś Ci poradzi.

Pozdrawiam.

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,408 PostsLatest Activity: 2 days ago