Niedziałający dodatek Kariera do The Sims 3
Już mnie szlag trafia. Pisałam do EA już 8 razy! Wielokrotnie mnie zbyli odsyłając do innych działów, które RZEKOMO miały to naprawić. Jak widać nic nie zrobili. Zaczęłam również żądać usunięcia tego dodatku z mojego konta, abym mogła go kupić od nowa, ale nie, oni wolą pieprzyć swoje farmazony i uparcie nic nie robić. Nie ma już pomysłu co robić. Męczę się z tym już ponad rok i przez to nie mogę grać w The Sims 3. Dodam też, że nawet nie działa na nich jak mówię im, że ten dodatek przypisał mi się do konta podczas instalacji używanego z płyty, jeszcze za czasów origin. Jeszcze jedne akcesoria tak się przypisały, ale one później zniknęły z konta, a ten dodatek dalej uparcie siedzi i nie mam do niego ani kodu, ani potwierdzenia zakupu, bo go nie kupiłam. Na origin wszystko działało, a na tej tragicznej aplikacji ciągle problemy. Jak wiem nie jestem jedyna z takim problemem, więc może to jakoś nagłośnić, zgłosić do nich, bo to jest chore by nie móc korzystać z czegoś, za co się zapłaciło.