Te wszystkie porady jakich udzielasz - są dla początkujących graczy jedynie. Ja mam tę grę od przeszło dwudziestu lat, świętowałam 25-lecie grania w Simsy razem z EA! Więc nie sądzisz chyba, że pozwoliłabym sobie na zachowanie folderu Mods podczas aktualki! BTW - nie mam modów od Twisted - za dużo z nimi zachodu było..
Odzyskałam język polski w grze - dzięki AI, plikom językowym i zmianom dokonywanym w rejestrach, więc masz nieaktualny zestaw porad, jeśli twierdzisz, żę jest regionalizacja i nie można zmienić języka dowolnie. Kolega - na próbę - włączył sobie język holenderski w grze - i mimo, iż mieszka w Polsce, i na co dzięń gra po polsku, ma grę zakupioną w Polsce - gra mu uruchomiła się po holendersku czyli niderlandzku, (czy jak się tam powinno mówić). Więc tu też nie masz racji!
Wracając do tematu - nie zakupiłam żadnego dodatku poza Polską, Nie uruchamiałam gry w innym kraju poza Polską. Po prostu gra sfiksowała, bo jest pełna bugów po ostatnich aktualizacjach (co zresztą EA sama przyznała wypuszczając po cichu kolejną łatę 17 lipca, naprawiającą to, co zepsuli z ciążami Simek), i gdy pechowo akurat tego dnia instalowałam nowy dodatek - gra jednocześnie pobrała i nowy dodatek, i aktualkę (o której nie wiedziałam, bo miałam włączoną apkę przez kilka godzin, przez co info o aktualce nie pokazało się) . Gra jednak już wcześniej mi fiksowała po zakupie dodatku Dochodowe Hobby, a raczej po aktualce do Hobby. Zresztą - posłuchaj na YT, co mają na ten temat do powiedzenia znani youtuberzy. Wiesz, którzy.
Wiem, że masz dobre intencje, ale musisz koniecznie odświeżyć swoją wiedzę, bo ta gra ewoluuje, i jej bugi też. Czytaj nie tylko oficjalne porady, ale fora dyskusyjne takie jak Reddit chociażby... Grę można naprawić na wiele innych sposobów - między innymi za pomocą AI, co właśnie zrobiłam. Natomiast skandaliczne jest, że pomocy w naprawie gry nie można uzyskać od supportu! Kontakt jest tak utrudniony, że współczuję dzieciarni, która najczęściej bezradnie szuka pomocy, a która ma często zerową wiedzę nt obsługi komputera, że o zorientowaniu się jak szukać pomocy na EA Help nawet nie wspomnę...
Ale dzięki, że chciałaś pomóc.