Forum Discussion

Madziajeep's avatar
Madziajeep
Seasoned Newcomer
2 days ago
Solved

Problem z pobraniem z SIMSTORE

Hej hej, 

Grę Sims 3 mam kupioną przez Steama, ostatnio zakupiłam punkty simpoints ponieważ chciałam kupić parę rzeczy z Simstore ale niestety nie mogę :c  Obiekty pobierają się do lauchera the sims 3 później je instaluje. Instalacja kończy się sukcesem jest znaczek że zostało zainstalowane ale to na tyle. Obiektów nie ma w grze a po ponownym otworzeniu lauchera znaczek zainstalowania znika. Mam pobrane też mody i one działają bez problemu. Bardzo proszę o pomoc 

• Hej Madziajeep​ 

Na start spróbuj wyczyścić pamięć launchera. Zamknij grę i launcher, potem wejdź w Dokumenty > Electronic Arts > The Sims 3 i usuń pliki z folderów DCCache, DCBackup (zostaw tylko ccmerged.package) i pliki typu missingdeps.idx. Po tym uruchom launcher jako administrator i zainstaluj obiekty jeszcze raz.

Druga rzecz to sprawdzenie logowania do konta w launcherze. Wyloguj się i zaloguj ponownie, bo przy wersji Steam czasem launcher „gubi” połączenie ze Store i instalacja się nie zapisuje poprawnie.

Jeśli to nie pomoże, spróbuj instalować pojedynczo (nie kilka rzeczy naraz) - wielu graczy zgłasza, że wtedy instalacja „trzyma się” poprawnie.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    23 hours ago

Hej Madziajeep​ 

Na start spróbuj wyczyścić pamięć launchera. Zamknij grę i launcher, potem wejdź w Dokumenty > Electronic Arts > The Sims 3 i usuń pliki z folderów DCCache, DCBackup (zostaw tylko ccmerged.package) i pliki typu missingdeps.idx. Po tym uruchom launcher jako administrator i zainstaluj obiekty jeszcze raz.

Druga rzecz to sprawdzenie logowania do konta w launcherze. Wyloguj się i zaloguj ponownie, bo przy wersji Steam czasem launcher „gubi” połączenie ze Store i instalacja się nie zapisuje poprawnie.

Jeśli to nie pomoże, spróbuj instalować pojedynczo (nie kilka rzeczy naraz) - wielu graczy zgłasza, że wtedy instalacja „trzyma się” poprawnie.

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 15 hours ago
1,442 Posts