Forum Discussion

witekwojcieszak's avatar
witekwojcieszak
Rising Novice
2 months ago
Solved

Problem z realizacją kodu produktu

Kupiem na "Istant Gaming" kod do dodatku gry: "The Sims 3: Supernatural". Wpisałem dokładnie kod w bibliotece gier. Gdy chciałem odebrać grę, aplikacja pokazała stronę z tym dodatek do gry, więc chciałem zobaczyć czy mam ten dodatek do gry w swojej bibliotece, okazało się że nie mam tego dodatku! 

Próbowałem wpisać kod jeszcze raz, ale aplikacja pokazała że ten kod już został wykorzystany!
Próbowałem zrestartować aplikację, nic się niestało!

• Aktualizacja

Nie wiem co się stało wszedłem do wszedłem do "The sims 3 Store", patrzę na moje konto i widzę że mam ten dodatek, ale to nie koniec, jak wszedłem do aplikacji EA to nagle zobaczyłem że posiadam ten dodatek! Czy to był przypadek?

2 Replies

• Aktualizacja

Nie wiem co się stało wszedłem do wszedłem do "The sims 3 Store", patrzę na moje konto i widzę że mam ten dodatek, ale to nie koniec, jak wszedłem do aplikacji EA to nagle zobaczyłem że posiadam ten dodatek! Czy to był przypadek?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej witekwojcieszak​ 

Odświeżanie aplikacji na ogół pomaga w wyszukaniu gier/ dlc na koncie w EA app. Cieszę się, że dodatek jest już widoczny na Twoim profilu.

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,413 PostsLatest Activity: 19 days ago