Forum Discussion
kreatora
4 years agoHero (Retired)
@domis656
Czy dostajesz jakikolwiek komunikat przy nieudanej probie uruchamiania gry?
Wejdź na swoje konto Origin. otworz zakladkę Moja biblioteka gier i jesli gra jest juz zainstalowana kliknij prawym myszy na okladkę TS3 i wybierz opcje Napraw.
Jesli takiej opcji ne bedziesz miał sprawdź czy twoj program antywirusowy z netu jesli taki masz (Avast, AVG, Sophos czy inny podobny)nie zablokował ci gry.
Czy dostajesz jakikolwiek komunikat przy nieudanej probie uruchamiania gry?
Wejdź na swoje konto Origin. otworz zakladkę Moja biblioteka gier i jesli gra jest juz zainstalowana kliknij prawym myszy na okladkę TS3 i wybierz opcje Napraw.
Jesli takiej opcji ne bedziesz miał sprawdź czy twoj program antywirusowy z netu jesli taki masz (Avast, AVG, Sophos czy inny podobny)nie zablokował ci gry.
4 years ago
Mam opcje naprwa jednak jak to klikam to sie naprawia wszystko i jak sie naprawi to tak jest dalej jak napisałem a i jak klika to nic się nie pojawia
- 4 years ago
Mam to samo. Wczoraj zakupiłam i nie działa.
- 4 years ago
ja tak samo, simsy mam kupione juz od kilku lat, ale dzisiaj zainstalowałam na nowym sprzęcie i nie działają, a rok temu zainstalowane na tym samym systemie i podobnym parametrowo lapku działają bez zarzutu. moze to jakiś błąd origina?
About The Sims Dyskusja o serii
Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,407 PostsLatest Activity: 2 days ago
Recent Discussions
Cześć
Solved2 days ago- 11 days ago