Forum Discussion
Witaj! Ostatnio miałam podobny problem i udało mi się go rozwiązać! A więc co zrobić aby the sims średniowiecze działało na windows 10? Już mówię 🙂
1. Pierwszą rzeczą jest założenie konta na origin (Jeśli już je masz to tym lepiej!)
2. Gdy Jesteś zalogowany/a na swoim koncie origin na samej górze masz kilka opcji (m.in. origin, gry, znajomi itd.), wybierz opcję origin, a następnie konto EA i płatności.
3. Po wejściu na twoje konto EA w przeglądarce internetowej musisz wybrać opcję: Podaj kod produktu.
4. Po wejściu w opcję wpisz numer seryjny lub kod w wyznaczonym miejscu.
5.Po wpisaniu za pewne wyskoczy ci komunikat mówiący o tym, że musisz wpisać kod na innej stronie internetowej (link zostanie podany obok komunikatu)
6.Po przejściu na stronę podaną w linku wpisz numer seryjny lub kod w wyznaczone miejsce, a następnie kliknij przycisk: Zarejestruj grę.
7. Może się zdarzyć, że wyskoczy komunikat mówiący nam o tym, że zarejestrowaliśmy grę the sims 3, ale nie musimy się tym przejmować.
8. Ponownie wchodzimy na nasze konto origin, a gra powinna znajdować się w naszej bibliotece gier.
9. Jeśli coś nie zadziałało próbuj jeszcze raz, aż do skutku! W razie wątpliwości nie wahaj się i pytaj 🙂
10. Gdy The sims średniowiecze jest już w naszej bibliotece gier musimy ją koniecznie zaktualizować (co tak naprawdę będzie instalacją gry).
Mam nadzieję, że pomogłam 🙂
About The Sims Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 2 days ago
- 14 days ago
- 15 days ago
- 15 days ago