Forum Discussion

KRELIMALWINKA's avatar
KRELIMALWINKA
New Novice
2 months ago
Solved

Problem z zakupionymi dodatkami (The Sims 3) i brak możliwości zwrotu

Cześć, mam problem z zakupionymi dodatkami do The Sims 3 (m.in. Roaring Heights, Dolina Smoków, Zestaw Światów, Barnacle Bay, nowoczesny apartament). Mimo że zostały opłacone, gra nie rozpoznaje ich posiadania i przy próbie wejścia w dany świat otrzymuję komunikat, że muszę go kupić.

Próbowałam rozwiązać to przez wsparcie techniczne, ale konsultant zignorował sprawę i zamknął czat bez żadnej pomocy. Ponadto, w historii zamówień opcja „Poproś o zwrot pieniędzy” jest dostępna tylko przy jednym produkcie („Nowoczesny Apartament”), a przy pozostałych, które nie działają – nie ma jej wcale.

Dlaczego nie mogę zwrócić produktów, które są wadliwe i nie działają? Jak mogę naprawić dostęp do tych dodatków lub odzyskać środki, skoro wsparcie techniczne na czacie nie wykazuje żadnej chęci pomocy?

Z góry dziękuję za rzeczową odpowiedź i pomoc w rozwiązaniu problemu.

• Dzięki za doprecyzowanie – to bardzo ważna informacja, że światy są zarejestrowane i widoczne w Launcherze, a mimo to gra nadal prosi o ich zakup.

Spróbuj wejść na EA Help z innej przeglądarki albo w trybie incognito i ponownie wybierz kontakt (czasem pomaga też zmiana regionu strony na angielski).   Najważniejsze jest ponowne zgłoszenie sprawy z informacją, że:
    - światy są aktywowane na koncie
    - są widoczne w Launcherze, ale gra nie rozpoznaje ich jako posiadanych

Dzięki temu sprawa może zostać dokładniej sprawdzona po stronie konta.

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Dzięki za doprecyzowanie – to bardzo ważna informacja, że światy są zarejestrowane i widoczne w Launcherze, a mimo to gra nadal prosi o ich zakup.

Spróbuj wejść na EA Help z innej przeglądarki albo w trybie incognito i ponownie wybierz kontakt (czasem pomaga też zmiana regionu strony na angielski).   Najważniejsze jest ponowne zgłoszenie sprawy z informacją, że:
    - światy są aktywowane na koncie
    - są widoczne w Launcherze, ale gra nie rozpoznaje ich jako posiadanych

Dzięki temu sprawa może zostać dokładniej sprawdzona po stronie konta.

• KRELIMALWINKA's avatar
    KRELIMALWINKA
    New Novice
    2 months ago

Kody zostały zarejestrowane na thesims3.com i światy są zainstalowane w Launcherze, ale gra wciąż żąda ich kupna za SimPoints. Czy możecie odświeżyć uprawnienia dla mojego konta na serwerze?

• KRELIMALWINKA's avatar
    KRELIMALWINKA
    New Novice
    2 months ago

Dzień dobry niestety nie moge otworzyć kolejnego chatu ani wybrać opcji zgłoszenia przez email

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej KRELIMALWINKA​

Przykro mi, że nie udało się rozwiązać problemu podczas kontaktu z pomocą techniczną.

Niestety z poziomu forum nie mamy możliwości przywracania dostępu do zakupionych dodatków ani weryfikowania kwestii związanych ze zwrotami środków. W tej sytuacji warto spróbować ponownie skontaktować się z EA Help, wybierając czat lub zgłoszenie e-mail, i dokładnie opisać, że dodatki zostały zakupione, ale nie są rozpoznawane przez grę.

Mam nadzieję, że kolejny kontakt pozwoli dokładniej przeanalizować Twoją sprawę i wyjaśnić, dlaczego zakupiona zawartość nie jest dostępna.

Dodatkowo sprawdź proszę, czy została wykonana pełna instrukcja dołączona do zamówienia. W przypadku części zawartości do The Sims 3 wymagane są dodatkowe kroki aktywacji lub instalacji, aby świat lub dodatek był poprawnie dostępny w grze.

• Mam podobny problem. Zakupiłam dodatki i gra ich nie widzi. Pisałam w tej sprawie do wsparcia technicznego ale niestety brak odezwu. 

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 14 days ago
1,461 Posts