Forum Discussion
Czy już coś wiadomo? Ja też mam ten problem, jest to żałosne, bo ea nie chce uznać zwrotu, ponieważ jest to problem na większą skalę. Wiedzą że jest taki problem, a dalej sprzedają zepsutą grę i nie chcą zwrócić pieniędzy za to...
Również mam ten problem i cały czas pisze w tej sprawie do EA help. Oni mi ciągle odpisują w kółko to samo, że mam zainstalować światy przez The Sims 3 Store, pomimo tego że napisałam im, że już to robiłam i to po prostu nie działa xdddd. Strasznie żałosne, że nikt nie chce pomóc i tylko straciłam pieniądze (bo oczywiście zwrotu pięniędzy też się nie można uprosić xddd)
- Milenex211 month agoNew Novice
Jakby nie rozumiem dlaczego pomimo wiedzy, że ich produkt nie działa dalej kontynuują sprzedaż jak gdyby nigdy nic.... Zwrotu wlaśnie nie da się uprosić bo jest odzew, ze po prostu trzeba czekać ( chyba po to, zeby termin możliwości zwrotu minął xd) . Mega slabe
- Milenex211 month agoNew Novice
Dodatkowo wyłączyli infolinie, co już jest naprawdę szczytem szczytów. jedynie się można komunikować przez czat który się powtarza w kółko. Zaluje ze wcześniej nie wiedziałam o tym zanim wydałam na to pieniądze
- Wersxo1 month agoSeasoned Newcomer
Dosłownie, jakbym wiedziała wcześniej to bym na pewno nie kupiła. Tylko pieniądze zmarnowane bez sensu xd. Taka wielka korporacja a pieniędzy nie chcą zwrócić xddddd. Cała ta sytuacja jest aż śmiesznie żałosna