Forum Discussion

kasia_ek's avatar
6 years ago

sims 2 dodatki działają osobno po aktualizacji

Witam serdecznie,

Nie sądziłam nigdy, że będę pisać w takiej sprawie ale przewertowałam cały internet i nie jestem w stanie znaleźć opowiedzi na to pytanie.

Chciałam zainstalować oczywiście oryginalne dodatki do sims 2 dodatki typu " własny biznes" "zwierzaki" "osiedlowe życie" " wolny czas" "podroże" i "cztery pory roku". Niestety po wyskoczenia okna odnośnie aktualizacji która przebiega prawidłowo po chwili wyskakuje komunikat ze aktualizacja nie przebiegła pomyślnie i dany dodatek zostaje odinstalowany ( z każdym wyżej wymienionych dodatków mam taką sama sytuacje). Udało mi się to pominąć, jednak po instalce dodatków każdy działa osobno, włączę podróże działają tylko podróże odpalę zwierzaki działają tylko i wyłącznie zwierzaki. Jest jakiś powód takiego działania? Chciałam dokupić jeszcze sims studia i nocne życie ale w takim wypadku nie wiem czy ma to jakiś sens. Ostatnio grałam w the sims 8in 1 działało bez zarzutu a tutaj przy nowszej grze mam taki problem. 

Proszę o pomoc jak połączyć dodatki aby działały wszystkie spójnie albo jak pominąć aktualizację która odrazu odinstalowuje dany dodatek.  Dodam, że wszystkie Dodatki Sims są instalowane w osobnych folderach, tak jak wyczytałam w Google był to główny powód działania gier. Różnego typu pobrane przezemnie "patch-y" nie działają. Od 2 dni męczę się z odpaleniem prostej gry 😪 

Czekam na jakieś sensowe odpowiedzi.

No RepliesBe the first to reply

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,387 PostsLatest Activity: 3 days ago