Forum Discussion

elkakub's avatar
2 years ago
Solved

sims 3 problem z misją wymarzone podróże

Witam, Chodzi o misję w Egipcie, internetowe randki, w której trzeba zrobić simce zdjęcie.  Robię jej zdjęcie z podpisem simowie w okolicy, ale niestety się ono nie zalicza, pomimo zrobienia zdjęci...
  • Aschantka's avatar
    Aschantka
    2 years ago
    @elkakub Nie wiem czy to samo mamy na myśli - chodziło mi o plecak sima a nie ten karton - wyposażenie. Jeśli jednak to samo miałyśmy na myśli, to czy po przeciągnięciu zdjęcia do plecaka kliknęłaś na tej SImce której fotkę robiłaś i wybrałaś polecenie - dostarcz zdjęcie? Nie wiem dokładnie o którą misję ci chodzi, czy tę, w której w efekcie odkrywasz grobowiec Królowej Hatszepsuth (zrobienie zdjęcia do portalu randkowego jest jednym z elementów tej misji) czy po prostu o zrobienie fotki potrzebnej do zakończenia randki. Ale taka misja jest we Francji, nie w Egipcie - więc już nie wiem. Próbuj kilka razy robić fotkę tej Simce - w różnych ujęciach i zbliżeniach, za każdym razem wyciągając fotkę z aparatu do plecaka. A potem klikaj na tej SImce aby dokończyć zadanie (w jej menu kołowym powinno być polecenie dostarcz zdjęcie czy coś podobnego)... Może w końcu się uda, bo pamiętam, że ja też miałam z tym problem.

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,372 PostsLatest Activity: 7 hours ago