@malwa-malwiJedyne, co mogę ci podpowiedzieć, to postaraj się aby oba hasła były jednakowe. Zanim zaczniesz te zmiany - WYLOGUJ SIĘ z launchera - to ważne! a potem zajrzyj do folderu downloads (lokalizacja Dokumenty/EA/TS3 )i usuń stamtąd pliki logowania - a więc twój adres mailowy i pliki o nazwach nav.bin, wl,bin i FSIViewCountTracking - są to ślady twojej bytności w sklepie store lub pobierania simspacków.
Następnie spisz sobie dokładnie dane twojego konta w obu miejscach - w store i na EA App. Upewnij się, że jesteś w stanie zalogować się na konto mailowe, które podawałaś w obu przypadkach (mogło być to samo konto) Sprawdź czy nadal logujesz się do sklepu store tymi danymi, którymi logowałaś się do tej pory, bo podczas prób logowania w EA App coś moglo się pokiełbasić).
Pamiętaj o każdorazowym oczyszczeniu downloads z tych śladów logowania.
Znów wyloguj się z launchera.
Teraz wejdź do ustawień przeglądarki, z której korzystasz surfując w necie i odnajdź zakładkę z hasłami do stron, na które się logowałaś. Znajdziesz swoje hasła jeśli logowałaś się z opcją zapamiętywania haseł. Odszukaj thesims3.com (jeśli kazałaś przeglądarce ją zapamiętać) a potem z rozwiniętego menu wybierz store.thesims3 - i sprawdź, czy dokładnie takie samo hasło przeglądarka zapamiętała ( uwaga - jeśli używasz pinu przy uruchamianiu komputera, to ten sam pin będziesz musiała wpisać bo system chroni dostęp do zapisanych haseł).
. Teraz odhacz to zapamiętane hasło do store., zaloguj siędo EA App I będąc tam zalogowana - spróbuj zalogować się w store tymi samymi danymi logowania, których używasz w EA App. Logując się na EA App zaznacz by ci potwierdzenie zmian przychodziło nie na pocztę tylko smsem na telefon - łatwiej wtedy o zatwierdzanie zmian, niż grzebanie się w pośpiechu na poczcie w poszukiwaniu potwierdzenia.
Żeby ci przychodziło na telefon, to w ustawieniach swojego konta wcześniej musisz podać numer swojego telefonu - to chyba jasne.
Skąd to się wzięło, że można było mieć inne hasło na Originie a inne w store?.
Otóż - gdy powstała platforma Origin - nie od razu wszyscy zaskoczyli, że można się zalogować tymi samymi danymi, co na oficjalnej stronie i forum The Sims3 .
Przykładem jestem ja sama - bo również podałam inne dane do logowania. Ale można było używać tych obu tożsamości - bo konta były powiązane. Trzeba tylko było zanaczać każdorazowo, którą tożsamość wybierasz.
Po przejściu na EA App coś się w tej materii popsuło.- a być może trudności są przez to, że oficjalna strona The Sims3 i forum TS3 są zamknięte,
W razie gdybyś nie mogła sobie poradzić z tym store - mając zapisane wszelkie dane obu kont skontaktuj się z czatem pomocy technicznej - link jest przypięty na stronie głównej AHQ
Napisz czy się udało, a jeśli ci pomogłam - nie zapomnij kliknąć pod moją podpowiedzią w okienko przyznające xp 🙂