Forum Discussion

lilidraco's avatar
10 months ago

the sims średniowiecze nie pobiera się bez płyty (WINDOWS 11)

gra kupiona przez aplikacje ea

po kliknięciu pobierz gra pobiera się do 100% po czym pisze przygotowywanie i zaczyna pobierać od nowa

8 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 months ago

@lilidraco Pamiętaj też, aby uruchomić aplikację EA jako administrator. Daj znać w razie dodatkowych pytań.  

• mam dokładnie ten sam problem. Żadne z rozwiązań u mnie nie działa. próbowałem już czyścić pamięć, zakładać nowe konta administratora, a nawet pobrać darmową grę do poziomu 3% i wtedy rozpocząć pobieranie The Sims (porada supportera z czatu). Niestety nic nie działa. Zwróć uwagę czy pobiera ci się gra 6,12 GB, czy 5,19 GB. ponieważ wersje deluxe ma większy rozmiar. U mnie mimo tego wciąż wyświetla się pobieranie 5,19 i trwa w nieskończoność, za każdym razem jak się pobierze, to pobieranie zaczyna się od nowa. Myślę, że to dość poważny problem po stronie EAapp. Niestety, ze względu na metodę płatności (Sofort Klarna) nie mogę ubiegać się o zwrot pieniędzy, mimo że wina leży ewidentnie po stronie EA. Sprawdziłem również anglojęzyczne porady dotyczące problemu - problem występuję, lecz EA ma w doopie jego rozwiązanie. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 months ago

Jeśli udało ci się rozwiązać problem, proszę nie zapomnij oznaczyć właściwej odpowiedzi jako rozwiązanie.

• Ja wogóle nie mogę uruchumić tej gry. Wymaga uprawnienia admina + informuje, że premiera się jeszcze nie ukazała XD

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,375 PostsLatest Activity: 16 hours ago