Forum Discussion
8 Replies
- EA_Kalina10 months ago
Community Manager
Hej @lilidraco
Na start wyczyść kilkukrotnie pamięć podręczną EA app.
- EA_Pulsar10 months ago
Community Manager
@lilidraco Pamiętaj też, aby uruchomić aplikację EA jako administrator. Daj znać w razie dodatkowych pytań.
mam dokładnie ten sam problem. Żadne z rozwiązań u mnie nie działa. próbowałem już czyścić pamięć, zakładać nowe konta administratora, a nawet pobrać darmową grę do poziomu 3% i wtedy rozpocząć pobieranie The Sims (porada supportera z czatu). Niestety nic nie działa. Zwróć uwagę czy pobiera ci się gra 6,12 GB, czy 5,19 GB. ponieważ wersje deluxe ma większy rozmiar. U mnie mimo tego wciąż wyświetla się pobieranie 5,19 i trwa w nieskończoność, za każdym razem jak się pobierze, to pobieranie zaczyna się od nowa. Myślę, że to dość poważny problem po stronie EAapp. Niestety, ze względu na metodę płatności (Sofort Klarna) nie mogę ubiegać się o zwrot pieniędzy, mimo że wina leży ewidentnie po stronie EA. Sprawdziłem również anglojęzyczne porady dotyczące problemu - problem występuję, lecz EA ma w doopie jego rozwiązanie.
- EA_Kalina10 months ago
Community Manager
Jeśli udało ci się rozwiązać problem, proszę nie zapomnij oznaczyć właściwej odpowiedzi jako rozwiązanie.
Myślę, że rozwiązanie leży po stronie EA
Mam ten sam problem.. probowalem wiele sposobów :/
Udało się jakoś rozwiązać ten problem? U mnie to samo...
- 03457839540985429 months agoNew Novice
Ja wogóle nie mogę uruchumić tej gry. Wymaga uprawnienia admina + informuje, że premiera się jeszcze nie ukazała XD
About The Sims Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 2 days ago
Nie działający dodatek
Solved5 days ago