Simonus2002Seasoned Novice1 year agoSolvedThe Sims 1 nie działa Nie wiem o co chodzi z the Sims 1.Podczas uruchamiania gry The Sims 1 pojawia się czarny ekran. Nie wiem co zrobić, proszę Was o pomoc. Fanieluszek1 year agospróbujcie tak
Featured PlacesThe Sims Dyskusja o serii Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 1 day ago1,436 Posts
The Sims Dyskusja o serii Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 1 day ago1,436 Posts
Recent DiscussionsBrak dodatku w launcherze gry The Sims 3 Od roku nie mogę grać w The Sims 3, ponieważ od czasu formatu nie działał mi dodatek kariera i akcesoria nowoczesny apartament. Wcześniej wszystko było instalowane na Origin i potem przeniesione na E...Problem z zapisami rodzin ts4 Hej chciałam pobrać sobie mody i po włączeniu gry nie miałam żadnej rodziny. Folder saves jest pełny a gra całkiem się zresetowała, nie miałam żadnych dodatków i musiałam pobierać je od nowa. Może to...sims 3 problem z misją wymarzone podróże Witam, Chodzi o misję w Egipcie, internetowe randki, w której trzeba zrobić simce zdjęcie. Robię jej zdjęcie z podpisem simowie w okolicy, ale niestety się ono nie zalicza, pomimo zrobienia zdjęci...Problem z kluczem do The Sims 3 Dolina Smoków Witam, na EA App zakupiłam świat "Dolina Smoków". Dostałam kod do rejestracji na thesims3.com, ale jak wpisałam go tam to mam napisane, że kod został już użyty. Nie wiem co mam z tym zrobić, bo na EA...Nie działa the sims 3 zakupiłem grę dla kobiety, żeby mogła sobie miło spędzić czas jak mnie nie ma w domu ( wyjazdy służbowe) a jedyne co mogę zrobić do odpalić grę i zobaczyć jakie miasta mogę wybrać. gdy próbuję załado...