Simonus2002Seasoned Novice11 months agoSolvedThe Sims 1 nie działa Nie wiem o co chodzi z the Sims 1.Podczas uruchamiania gry The Sims 1 pojawia się czarny ekran. Nie wiem co zrobić, proszę Was o pomoc. Fanieluszek11 months agospróbujcie tak
Featured PlacesThe Sims Dyskusja o serii Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 2 hours ago1,430 Posts
The Sims Dyskusja o serii Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 2 hours ago1,430 Posts
Recent DiscussionsZacinanie się gry the sims 3 po powrocie z podróży Hej, mam problem z TS3. Po powrocie simów z Chin gra nagle zaczęła się zacinać. Wygląda to tak, że na kilka sekund się zacina, po chwili działa normalnie i zaraz znowu są chwilowe lagi. Wcześniej w...Brak zakupionych światów w grze Dzień dobry, Zakupiłam kilka dodatków 1.12.2025 roku w tym zestaw światów, który zawierał Monte Vista oraz Magiczne źródła. W mojej bibliotece EA pokazują się na zielono, że są wprowadzone one do gr...Brak dodatku w luncherze Hej, mam problem z dodatkiem Kariera. od jakiegoś czasu nie widnieje w luncherze, mimo ze mam go zakupionego. Czy ktoś wie co w takiej sytuacji zrobić? Próbowałem już odinstalować i naprawić całą grę...Poważny błąd w czasie wczytywania Cześć, po paru miesiącach chciałam znowu zagrać sobie w The Sims 3, jednak okazało się to niemożliwe ponieważ za każdym razem próbuje wczytać moją rodzinę bądź stworzyć nową gre wyskakuje mi poniższy...MySims na Xbox i PlayStation! MySims Cozy Bundle wkrótce trafi na Xbox Series i PlayStation 5 18 listopada poznasz uroczych przyjaciół i przeżyjesz nowe przygody, personalizując urocze miasteczko oraz pomagając w fantazyjnym św...