Simonus2002Seasoned Novice11 months agoSolvedThe Sims 1 nie działa Nie wiem o co chodzi z the Sims 1.Podczas uruchamiania gry The Sims 1 pojawia się czarny ekran. Nie wiem co zrobić, proszę Was o pomoc. Fanieluszek11 months agospróbujcie tak
Featured PlacesThe Sims Dyskusja o serii Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 1 day ago1,434 Posts
The Sims Dyskusja o serii Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 1 day ago1,434 Posts
Recent DiscussionsProblem z uruchomieniem The Sims Medieval Ostatnio zainsatlowalam tsm na nowy komputer z windowsem 11 i gra ani razu sie nie wlaczyla, przy kazdym kliknieciu graj na pare sekund minimalizuje ea app no i nic sie nie dzieje. Mam edycje specjal...po aktualizacji nie można zapisać gry SIMS 3 Nie można zapisać gry Sims 3 w trakcie zapisywania gry pokazują się takie komunikaty : Usunąć też nie można, zainstalowanie gry odnowa też nic nie daje. Brak zakupionych światów w grze Dzień dobry, Zakupiłam kilka dodatków 1.12.2025 roku w tym zestaw światów, który zawierał Monte Vista oraz Magiczne źródła. W mojej bibliotece EA pokazują się na zielono, że są wprowadzone one do gr...Problemy z aktywacją kodów rozszerzeń The Sims 3 z aplikacji EA Hej, zakupiłam w EA App rozszerzenia do The Sims 3 - Dragon Valley, Worlds Bundle, w EA App mam komunikat, że muszę aktywować kody na stronie the sims 3, gdy chcę to zrobić wyskakują mi błędy - kod ...Błąd Witam. Od jakiegoś czasu kiedy zapisuję postępy mojej rodziny wyskakuje mi błąd 16. Jeśli zapisze to poprzez opcje zapisz jako problem znika. Kiedy chce ponownie uruchomić gre i wczytać rodzinę wyska...