5 years ago
The sims 2 - Instalacja gry bez płyty
WITAM
Mam problem dotyczący SIMS 2. Posiadam pudełko z kluczem aktywacyjnym lecz zgubiłam płyte.... Jest jakaś mozliwość aby zainstalować tą gre ? Można cos zrobic ?
Hej @Lessi32
Przypisz kod do swojego konta EA za pomocą programu Origin i pobierz grę z poziomu biblioteki gier Origin. 🙂
Hej @Agnetist
Jeśli klucz nie był wcześniej wykorzystany i pojawia się komunikat o nieprawidłowym kodzie, upewnij się, że wszystkie literki wpisane są poprawnie (szczególną uwagę zwróć na V, U etc.). Komunikat o wykorzystanym kodzie wskazywałby na to, że aktualnie jesteś na niewłaściwym koncie EA.
Witam,
mam ten sam problem - przy próbie dodania kodu z gry The Sims 2 dostaję komunikat, że kod jest nieprawidłowy. Kod jest przepisany poprawnie, nikt poza mną z niego nie korzystał, a konto mam tylko jedno. Nie mam w komputerze stacji DVD, aby zainstalować grę z płyty. W jaki sposób mogę uruchomić podstawę gry oraz wszystkie 8 dodatków, jeśli są na nośnikach fizycznych, a Origin nie przyjmuje poprawnie wpisanych kodów?
Origin to teraz EA app, czy możliwe jest że po wpisaniu kodu z pudełka, które zawiera płytę, gra the sims 2 pójdzie bez płyty? Mój laptop nie ma napędu DVD
Chciałabym kupić płytę ale obawiam się że gra bez płyty się nie uruchomi
Hej @Joanne777
Najważniejszy w całym procesie instalacji gry jest klucz/kod gry. Jeśli on zostanie przypisany do konta, grę będzie można pobrać z poziomu aplikacji EA app, bez użycia płyty.
Z racji tego że ostatni komentarz w tej dyskusji został udzielony ponad rok temu - zamykam ją.