the sims 2 błędy po aktualizacji
Po ostatniej aktualizacji wystąpiły w mojej grze dwa błędy. Pierwszy to brak możliwości wpisywania czegokolwiek,nie mogę na przykład kupić żadnego zwierzaka,bo po zakupie trzeba go nazwać. Pokazuje się okienko na nazwę i nic nie mogę wpisać.Tak samo jest z kodami,mogę otworzyć okno komend,ale nic nie daje się wpisać. Przedtem nie było tego problemu. Zresetowałam grę,ale to nic nie dało.Nie da się wpisać żadnych liter. Drugi problem to brak możliwości wybrania rozdzielczości gry,pokazuje się ta opcja,ale bez możliwości jej wybrania. Gra automatycznie ustawiła się po aktualizacji sama na najwyższą jakość,i niby dobrze, ale interfejs jest tak malutki że dla mnie za mało widoczny,mimo że mam założone okulary, przez to wybieranie wszelkich opcji podczas gry,np. sprawdzanie co chciałaby zrobić simka,lub wybieranie obiektów z trybu budowy i urządzania, to dosłownie rysowanie nosem po ekranie,bo wszystko jest zbyt małe,i nawet po max przybliżeniu się do ekranu słabo widzę. Nie wiem czemu tak się dzieje,ale przed aktualizacją tak nie było,szkoda bo miałam sobie pograć w sobotę dla relaksu,a tutaj dwa problemy które mi to uniemożliwiają.Czy ktoś ma te same kłopoty w grze,czy tylko ja? A może znacie rozwiązanie?