Forum Discussion

ladddy11's avatar
9 months ago

The sims 2 kod

Hejka!! Ostatnio widziałam jak jedna osoba zgłaszała się z prośbą o pomoc ponieważ jej simsy się nie ruszały, czas stanął w miejscu i całą grą była tak jakby zamrożona. Ktoś na to odpowiedział że jest jeden kod nie pamiętam jak on się nazywał..ale trzeba bylo wpisywać w ten główny pasek i wyskoczyła informacja “object error”, “force error” jakoś tak.. no i się pokazywało dlaczego gra jest popsuta i było do wyboru cancel delete reset.. blagam potrzebny mi jest ten kod.. za chiny nie mogę go znaleźć już, a on jest bardzo przydatny bo czasami mam problemy w simsach i dzięki temu kodu mogę zobaczyć czy jakiś mod mi nie zakłóca gry. Chodzi o the sims 2 jak coś :D

Prosze pomocy!! 

z góry dziękuję za pomoc <3 

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 months ago

Hej @ladddy11 

Wybacz późną odpowiedź. 

Kod o którym wspominasz to zdaje się: 

testingCheats true

wpisz go w konsoli, którą uruchomisz poprzez wciśnięcie Ctrl+Shift+C.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 months ago

Hej @ladddy11 

Daj znac czy kod zadziałał. Jeśli masz też dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, śmiało daj nam znać 

• atu27's avatar
    atu27
    Seasoned Adventurer
    29 days ago

A co,jeśli po aktualizacji niemożliwe jest pisanie? Nie mogę nawet kupić papugi czy zwierzaka,bo trzeba go nazwać,a co dopiero wpisać jakiś kod.Gdy uruchamiam grę,litery na klawiaturze przestają działać.

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,366 PostsLatest Activity: 5 days ago