[THE SIMS 2 KOD]Urodziny Siostry (Proszę o pomoc:))
Witam cały zespół EA! ❤️ Piszę do Was nie z powodu problemów. Chciałabym zapytać czy mogłabym dostać kod do The Sims 2? Mam na imię Kinga. Piszę z konta siostry, która aktualnie jest w pracy , jest fanką serii The Sims odkąd pamiętam. Chciałabym jej zrobić prezent na nadchodzące 22 urodziny. Moja koleżanka powiedziała mi, że kiedyś była możliwość otrzymania tej gry za darmo. W załączniku przesyłam Wam zdjęcie. Moja siostra posiada wszystkie dodatki do The Sims 4 ( kolekcjonuje pudełka ) oraz wszystkie pakiety rozgrywki z The Sims 4 zakupione przez Origin. Jeśli chodzi o The Sims 2 , zawsze chciała ją mieć, w tym momencie jest mi bardzo ciężko znaleźć wersję pudełkową, a wiem, że bardzo by się ucieszyła z takiego prezentu. Możliwość grania w dwójkę miała tylko kilka razy u swojej przyjaciółki, zaraz po premierze-czyli dawno. Bardzo proszę o pomoc w realizacji jej marzenia.
Pozdrawiam cały zespół!
KInga🐱
Cześć Kinga! 🙂
W tym momencie zazdroszczę Twojej siostrze, tak uczynnego rodzeństwa 😉
Bardzo nam miło, że Twoja siostra jest tak wielką i oddaną fanką serii The Sims. Obawiam się jednak, że nie za wiele mogę zdziałać, jeśli chodzi o darmowy kod do gry The Sims 2.
Promocja na Origin, o której wspomniałaś, miała miejsce prawie 3 lata temu i na ten moment nie posiadamy już darmowych kodów do rozdania. Wiem również, że znalezienie tej gry w sklepie jest na ten moment praktycznie niemożliwe 😢
Mam nadzieję, że to nie popsuje Twojej siostrze urodzin i uda Ci się sprawić dla niej równie wspaniały prezent 🎂
Najlepsze życzenia od całego zespołu AHQ!