Gra działa dobrze do momentu, kiedy wybiorę rodzinę, z którą chcę grać, bądź wchodzę w tryb CAS, aby sima stworzyć. Gra zacina się i na tym kończy się rozgrywka, czekałam nawet 30minut, ale nic się n...
A więc tak Sims 2 ultimate collection to dość stara gra i na nowszych systemach działa gorzej lub z problemami jak u ciebie.Proponuję zainstalować ponownie grę.
Dla celów testowych spróbujwyłączyć albo nawet odinstalowaćoprogramowanie antywirusowe (ochronę w czasie rzeczywistym), aby wykluczyć, iż AV blokuje uruchomienie gry -opcjonalniemożna dodać do wyjątków antywirusa folder Origin C:\Pliki Programów (x86)\Origin oraz folder instalacji gry (domyślnie) Origin Games C:\Pliki Programów (x86)\Origin Games
INFO: Mieliśmy niestety zgłoszenia, że antywirusAVG/AVAST, McAfee, Malware-bytes itp. mogą powodować właśnie taki stan rzeczy
3.Uruchom grę w trybie zgodności bez modów jeśli jakieś posiadasz.
kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonę gry i wybierz Właśćiwości .
Dodatkowo sprawdz czy twój system jest aktualny, jeżeli nic nie pomoże to zmiana systemu na Windows 7 powinna rozwiązać problem ponieważ na Windows 8 tqoja gra nie działa prawidłowo.
Teraz wywala mnie z gry z komunikatem, że system windows przestał działać, także chyba nic już nie pomoże🙂
About The Sims Dyskusja o serii
Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,343 PostsLatest Activity: 2 hours ago