Forum Discussion

przybecka's avatar
4 years ago

The Sims 3 - nie włącza się

Hej, już dość dawno temu zainstalowałam TS3. W zeszłym roku grałam normalnie. Niestety od paru dni mam problem, ponieważ po długiej przerwie chciałam zagrać, ale gra nie chce się uruchomić, a TS4 uruchamia się normalnie (gram na PC Windows 10). Znalazłam na tej stronie sprawę z identycznym problemem, która została rozwiązana. Robiłam wszystko zgodnie z podanymi krokami, które pomogły dziewczynie z tym problemem. Mi niestety one nie pomogły. Od zeszłego roku z komputerem nie działo się nic poza aktualizacjami oprogramowania. Gdy klikam w Origin grę TS3 to znika mi okienko aplikacji na 3 sekundy i wygląda to jakby gra się uruchamiała, ale po chwili ponownie włącza się aplikacja Origin, ale data ostatniego grania aktualizuje się na dzisiejszą mimo, że gra się nie włączyła. Nie wiem co robić. Pomóżcie!

13 Replies

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,342 PostsLatest Activity: 2 hours ago