Forum Discussion

Tomkiler14's avatar
2 years ago
Solved

The Sims 3 instlacja z płyty

Witam, mam starą płytę z The Sims 3, chciałbym w nią teraz pograć. Miałem konto na Origin ale na EA musiałem założyć nowe na ten sam adres e-mail. Jaka jest możliwość aby pograć w The Sims # 
  • kreatora's avatar
    2 years ago
    @Tomkiler14

Instalacja z płyty nie będzie działać. Gre pobierasz ze swojego konta na EA ap - aby to zrobić:
    Twoje konto na Origin powinno sie przekształcić w konto EA ap (Origin zmienił nazwę na EA ap, ale konto tam, to te same ktore mialeś, a które teraz jest na EA ap) Więc nie powinieneś mieć opcji zakladania nowego konta na tym samym adresie mailowym.
    1.Wyloguj się ze swojego konta EA i zaloguj ponownie uzywając ID (nicku), którego uzywaleś na Origin zamiast adresu mailowego . Opcja zmiany sposobu logowania jest na dole panelu logowania.
    2. Następnie wyczyść cache EA:
    Otwórz aplikacje i kliknij trzy kreski w lewym górnym rogu ekranu. Następnie kliknij Pomoc . dalej Odzyskiwanie aplikacji i następnie wybierz - Wyczyść cache
    3. Zrestartuj komputer i otwórz ponownie EA aplikację.
    Kliknij Biblioteka po lewej i sprawdź po prawej czy ukazała się w bibliotece gra TS3. Jeśli tam gra The Sims3 będzie kliknij na okładkę gry i wybierz opcje "Zarządzaj", następnie "Zarządzaj dodatkami" i sprawdź czy masz tam twoje zakupione dodatki do TS3.
    3. Jeśli wszystko jest, kliknij na okładkę gry TS3 i wybierz opcje Pobierz aby ją zainstalować.

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 6 hours ago
1,435 Posts