Forum Discussion

Tosiamania12345's avatar
Tosiamania12345
Seasoned Newcomer
13 days ago

The Sims 3 Launcher

Witam wszystkich mam problem z The Sims 3 wczoraj tj 09.09.2025 zakupiłam gre poprzez EA i pobrałam zainstalowalo sie iiii tu juz pod góre bo nie dziala.Uruchamiam gre i wyskakuje komunikat ze SIMS3LAUNCHER PRZESTAL DZIALAC. Probowalam odistaowac i zainstalowac i wszystko co znalazlam na necie i dalej nic POMOCYYYY prosze

4 Replies

• Tosiamania12345's avatar
    Tosiamania12345
    Seasoned Newcomer
    12 days ago

Z tego 1 pliku niepojdzie dalej to samo pisze a co do dugiego pisze mi ze plik pusty niewiem dlaczego

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 days ago

Hej Tosiamania12345​ 

Spróbuj odpalić grę bezpośrednio z pliku TS3W.exe (znajdziesz go w folderze: C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin albo w przypadku wersji z EA App w C:\Program Files\EA Games). Kliknij prawym przyciskiem na plik i wybierz „Uruchom jako administrator”.

Daj znać jak poszło.

• Hejjj :) Myślę że możesz poszukać co powie na to czat gpt, w necie poszukać i znajdziesz. Kto szuka znajduje ;) powodzeniaaaaa u mnie wszystko działa :)

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,420 PostsLatest Activity: 20 hours ago